Mycket kärlek och jobb på schemat

Det var en hård 7dagars arbetsvecka med ovanligt mycket maskinhaverier. När skiftesbytet kom tog jag furen och tryckte plattan i mattan och två och en halv timme senare var det hastpackning för en vecka i söder. På tåget delade jag kupé med tre mycket trevliga tjejer som skulle på Arvikafestivalen. Vi satt i bistron och hade jävligt trevligt, drack lite öl och åt godis och snackade om allt möjligt, och sen var det bara att lägga sig i bädden och invänta morgon och tågbyte. 13.30 kom jag fram till Kristianstad och möttes av världens finaste kille. Vi drog till stranden direkt och jag kände bara.. JÄVLAR vad jag mår. Kan inte beskriva riktigt, men det var helt jävla underbart. Jag ska faktiskt säga som det är: HELVETE vad fint det är i det lilla lilla landskapet Skåne. Myggfritt, soligt, varmt (typ tropisk värme!) go mat, musik och sjuka mängder kärlek och så jävla mycket mint. Fan vad behövligt det var att få komma iväg på en ledigvecka. Jag har nog aldrig njutit så mycket av att vara ledig nånsin och jag kan inte minnas när jag har mått så jävla fint av en enda människa. Så sjukt, jag trodde aldrig jag skulle bli såhär. Tyvärr glömde jag min kamera hemma eftersom jag ungefär hade en kvart på mig på att packa innan bussen till tåget gick. Synd, för Skåne är helt jätteannorlunda jämfört med Norrland. Så sjukt fint.

Och satan vad jag har underskattat The Ark, Johnossi och Timo Räisänen. Riktigt jävla bra musik. Svenskar är dåliga på att göra film men helt GRYM på musik, ja säg då ba he!

Efter Skånevisiten var det dags för ännu en arbetsvecka i Malmberget. Kände mig ensam och less. Men som tur var så gick veckan ganska fort och när jag kom hem hade mor min gjort jättefint i köket, Kerstin och Thord var här och vi åt goooofisk. På natten sov jag som ett litet barn och fick världens skönaste sovmorgon.
Igår grillade jag med mysigt folk, drog till Moskosel och bastade och badade. FINT väder nånting jävulusiskt.

Idag har jag ordnat lönerapport (ja, man ska tydligen få lön av att jobba också!!!) och fått väldigt tråkiga nyheter också.. Cancer är sån jävla skit alltså. Vila i frid. ♥

Nä, nu ska jag lägga mig i soffan och läsa Flickan som lekte med elden. Det är dåligt väder, men min nya kärlek Timo ska göra det hemtrevligt för mig  ändå.



Kärlek till er alla, och ta för i helvete hand om varann.

PUSS

Det är dyrt, men det är kul.

Jag har haft en fantastisk vecka med Kalle, han har varit hos mig och vi har jobbat på flyget. Allt för att vi ska ha så fett med pengar som möjligt till Italien om... fem dagar! Sinnesjuk känsla faktiskt. Vi har gjort fint i lägenheten, säger inte hur men sjukt överraskad blev jag av resultatet. Jag ska jobba i veckan då.. igen, och sen drar jag till solen. Det blir underbart. Ha det!

Julia


Han kommer döda mig, men bilden är bra.


Renen, Tindra. Innan jakten startade.

Jag klarade det

You heard me.

jag kör upp imorrn jag kör upp imorrn

Amagadamagad. Jag kommer DÖÖÖÖÖÖÖ. Nej. Jag måste vara bra! För... jag vill ha körkortet, bara behåll ditt lugn och din logik och din blick så ska det här gå bra, Julia lilla. Hehe, bara lite pepp sådär till mig själv. Och dagen efter det kommer ju Kalle, och vi ska fiska i helgen. /Julia


Kort sagt, det här är inget skämt. Det är en page.

Flyyyyyyyyyyyt

Det har gått bra för mig i Vitåfors! Och det är faktiskt roligt att köra dumper. Vissa dagar har jag hunnit med kring 100 sandlass, och varje lass väger kanske kring om 50-60 ton. He levereras nå kubik alltså!
Mina arbetskompisar är bra och jag är mycket nöjd.

Om dagarna lyssnar jag på P3 och där kan man höra några bra låtar. Det är trivsamt.




Den snygge i Snook.. Asså man bli ju kär!
Och på tal om kär.. så åkte min käre skåning hem igår. Hur ska jag klara mig?!?!!
Hehehihi näädå. Jag klarar mig, för jag känn mig som en ganska independent woman! Och så går det tåg och flyg till Kristianstad, och det finns vägar att köra på! 1363 km är ju ingenting. I princip. Nä men nog ska hein gå bra.

Nå.. vad mer ska jag säga.. Jag åt nyss glass. Det var kul. Nu är det soligt! Det är mycket mygg i sommar. Imorgon kommer den andra brodern hem över helgen. Då ska vi kanske på Nattivalen å tjik nalta. Det kan bli kul.
Jag vill ut och resa, kanske GB eller Frankrike eller Italien eller Albanien eller Holland eller va fan som helst.

Nu ska jag he på tjocksockar på kallföttren mina.

Fred och kärlek

/EHJ

RSS 2.0