A monkey needs to dance

Helgen var bra, jag har badat på badhuset, spontanföljt med till Malå på 18-årsfest, ätit ost och kex och allmänt mintat sådär som man kan göra ibland!

Bastuvagnen står på sjön just nu och jag funderar på att promenera ner dit och elda lite. Skulle sitta fint me bastu såhär på söndagskwälln! Men först; intag av FÖDA!



Taggar med att finslipa på mina concertos inför VECKA 5
Nu kör vi!

/EHJ

Drunken lullabies

Jag vill glida! Typ ta min snowboard och fara och glida nedför en backe, eller bara glida runt i en cool stad och äta choklad, glida med en bil, glida med på ett tåg runt i Europa, glida omkring och vara glad, glida genom gymnasiet och bli vuxen (..eller det vill man kanske inte...), glida på Sonisphere i Stockholm, glida förbi och dricka kaffe, men framför allt vill jag glida longboard på barmark i soligt sommarväder med min ipod. Och äta en somrig frukt. Eller kanske en gott och blandatpåse...eller dricka Guinness på Irland? Vi se vars ja hamna!



Mint mint mint, å guuu va man längta till sommarn just nu. Kanske för att he blås som i en jävla hamnstad här idag och är -20 döjävlagrisar..

Nä fan, nu ska jag fortsätta studera!

Ni vaaal hanä!
/EHJ

Pump it!

Idag var det meningen att jag skulle köra 210:an. Men int gick he då. Generatorn hade sagt upp sig. Generatorkolet var helt uppnött så he fick bytas ut. Nu gå han som en klocka.

Sen kom jag hem, åt en fet middag och tog en tupplur med ansiktet på spikmattan i en halvtimme.
For sen till rymmarstadion och åkte en runda med Justice i öronen, "WAOWAOWAO, JIPPIYOO JIPPIYEE" kände jag då! Så förbannat jävla underbart! Satsar på att bli elit nu alltså. Jag blev inspirerad i lördags som fa-an.

Nu är concerton är genomspelad, jag är mätt på ost å kex och lyssnar på QOTSA. Gemütligt!

En bra låt för en bra dag, om man vill bli uppiggad en aning - MGMT - Electric feel - Justice remix

och även låten jag lyssnar på just nu då:
VARNING FÖR EN SJUK MUSIKVIDEO



/EHJ

Tiden passerar

Idag fick jag min julklapp av Kalle. Det var den bästa julklappen någonsin. Den var så fin, och betydelsefull. Den hade en mening. Nu ska vi laga laxfilé och någonting till middag, sen kemiplugg! Prov imorgon. Tack världens bästa.
Julia

Hälj

Var och kollade in SM i längskidor igår. Fyfan va dom är duktiga. Är även mycket nöjd över min prestation, övningskörde hela vägen till Pite, I PITE (alltså rödljus å sån där skit!), och hem igen. He tjändes finnt!



Nu äre dags att bege sig mot andra breddgrader. Med RMK:n. Mot A-jaur, där det verkligen händer grejer!

Gangstah!

/EHJ

loerdag

Och Kalle är här. Det är kul. Morfadern fyllde 70 idag, där bjöds det tårta som faaaaaaaaaaaaaan. Det var ganska gott. Nu ska vi upp till arvids igen, kanske grilla litegrann på en sjö i mörkret framför öppen eld.

Julia





En sak i taget

ANDREAS GREGA SLÄPPTE JU SIN SKIVA I VECKAN!
Den köpte jag!
Han uppträdde även på P3 Guldgalan.
Förbannat, vilken känsla alltså, han har verkligen DET. Nå jävulst unik. Jävlar vad jag gillar det. Och känslan. Sjukt underbar känsla! Det här gör så att jag får ljuva sommarkänslor. Pirrigt, aaaah, det gör nästan ont i mig! Fysatan vad fett!
Å HAN Ä BARA EN VANLIG MÄNNISCH! Inga överdrivna konstigheter, bara ren kärlek!

Och nu känner jag mig som ett riktigt fjortisfan. Men jag är ju faktiskt det. Jag är ju tonåring fö fa-an.



GULD

Legalegalización!

Ännu en vecka har passerat, och vi börjar sakta och säkert närma oss vecka nummer 5.
Jag har fått en ny klasskompis, hon heter Elina. Det är trevligt. Nu slipper jag vara ensam tjej på fältet.
Känns gooode fint!

Börjar för övrigt sakna mina bröder. He känns ganska tomt nu.



Veckans låtar:







Sammanfattar veckan som: mycket fin, för snabb, hyfsat varm och lite blå!

Puss å kram till alla behövande.
/EHJ


Hemma

Nu är jag hemma i fjärran, och det känns otroligt skönt. Åt en delikaaaaaat/smulter middag, med trevligt sällskap. Har tagit in min lilla låda igen som mamma bar upp till morfar medan jag var borta. Inte okej. Så nu är den tillbaka på sin rätta plats, och jag ska räkna lite matte snart. Och dricka espresso, för det är gott. Och imorgon kommer bli en så otroligt strålande dag. Och jag är på STRÅLANDE humör.

HÄRRÅ!

Julia


MY BEAUTIFUL WALL. Och nya fondväggen där i bakgrunden någerst.

onsdag, älskade onsdag

Idag är en soft dag. Men med en gnutta ansträngning då min hjärna bevisligen måste använda sin fulla kapacitet för att det ska ge något resultat. Pluggeriet måste igång på allvar. För övrigt anser jag två månader med den finaste avklarade. Utan några som helst motgångar eller negativa faktorer. I love him.

Julia



TUESDAY, LOVELY TUESDAY

Livet är rätt härligt ändå. Jag slutade halv två idag, imorgon slutar jag 11.40, på torsdag börjar jag 12.00, på fredag slutar jag 11.00. Och det är pretty much it. Jag är så hiiiimla glad nu. För jag har världens bästa pojkvännis. Han är bäst på allt helt enkelt. En riktigt fin vän!

I helgen ska han komma hem till mig, för morfar fyller 70 och då passar vi på när det finns tårta. Nu ska jag plugga, tjingtjong!

Julia


RÅBIN Å KRILLE!

Gissa om jag fick nå finbesök i helgen! Har varit SJUKT mint! Det är ju bara fö häligt asså. Helgen har som sagt varit 'sjukt mint' och på lördagsnatten var jag vaken till 9 på morgonen.. sov kanske till 11 och var mer som pigg hela söndagen. Därför har jag känt mig (och sett ut) som ett lik idag måndag, MEN HE ÄRE VÄRT!



Å en låt på det


Nu ska jag äta ett ägg. Sen ska jag nog sova. GONATT!

/EHJ

Jag bloggar inte så ofta.

Jag fick en glad överraskning idag. Jag skrev bra på matteprovet igår, tydligen jättebra. Jag finner ingen som helst logik i detta, och måste dra slutsatsen att alla förutom jag hade otur på provet.
Jag hänger väldigt mycket hos Kalle. Det tycker jag om.
Och jag tycker även om att det är fredag imorgon. I just love fredagar.
Julia

It was a very good year

HEJ BLOGGEN! He va längesen!

Ja, hej och hå, lovet var långt och fint. Lika fint som en Frank Sinatra-låt. Jazzigt, mumsigt, bastant och vackert på samma gång. TACK allt finfolk som gjort detta lov till ett fint minne.



Och om jag ska uttala mig om 2009 så säger jag bara: MINT år.

Och bara för att jag är så fruktansvärt lat och helst bara vill fortsätta ligga i sängen och kolla på svampbob fyrkant, så lägger jag bara in en bild den här gången. Första skoldagen efter ett tre veckor långt lov kan vara minst sagt krävande.



Förvånad över att det blev en bild på Rakko?! hehehe. Jag tyck om han.

NU: PÄRONSAFT och Sinatra-stämning i ett varmt rum.

HEJDÅ!
/EHJ

Hälsning från Åre

Ja, jag har det bra. Det är därför jag inte har bloggat, och för att det är inte så kul heller. Och för att jag inte känt för att vara rolig. Min början på -10 (säger man så?????) har varit bra, riktigt sjukligt bra. Så bra att jag inte ens tänkt tanken "fan" en enda gång. Och det är ju positivt. Imorgon ska vi köra skåjter, yeaah det gillar vi. Då kanske jag får prova och bara äga ut alla nollåttor. Nästan nollåttor. Nollfyror.
Jag minns året nollfyra, det var ett tag sen.
Nu ser jag på starwars, sen ska jag platta håret och sen ska vi bowla. Så i princip kommer kvällen se ut. Och jag gillar Åre väldigt mycket för det finns snö här och alla är så snälla och glada. Hejdå puss alla sockertoppar.
Julia

RSS 2.0