Välkommen till mitt jäktiga liv!

Nu har jag gjort mina första praktikdagar. Första dagen var lugn, följde Åke och sprida grus kring Arjeplog. Andra dagen, i torsdags, lämnade vi A-jaur klockan 05.00 och styrde lastbilen mot Piteå. Där frästes det asfalt i sjuka mängder, och jag fick (för första gången sen jag fick mitt C-kort!!!) köra lastbil helt själv i en stad! Jag körde bort fräsmassorna. Det var en gubbe där som var så himla snäll och lät mig köra hans jävlat topnotch Scania lastbil iu några timmar, jävlat nåååååy, underbara lastbil. Automatlåda och allt ja du vet... blev helt kär... I lastbilen alltså.
Det var en bra dag. Men lång. Kom hem vid halv 2-tiden på natten och då vare bara he sig i säng!
Fredagen innebar en lång dag med kärnämnen på skolan. Jag var lagom sliten men det var bara att bita ihop.
14.15 lämnade jag Arvidsjaur och drog till Piteå igen, denna gång med Framnäs folkhögskola som mål. Så där har helgen spenderats, med många många speltimmar och repetitioner och massor med mat (dom har riktit go mat på Framnäs) och slutligen en "scensommarkonsert" idag. Och det är ju som sagt ganska svårt att förklara hur det är att sitta där mitt i orkestern och vara en del av något sånt där fantastiskt underbart.. Aaaah, jag blir ju helt till mig.

Nytt stycke i reportoaren:

Dock blir det ett litet pirates-medley, med denna som slut. Alltså jag har alltid älskat filmmusik och just musiken till Pirates of the Caribbean har varit en favorit LÄNGE! Pampigt.

Så nu är jag än en gång inspirerad och peppad till tusen! Spelning på Madetoja concert hall i Uleåborg den 7 november och MEST TROLIGT spelning i Kina någon gång nästa år. Asså fyfan vad grymt detta ska bli!
Fantasstiskkktt!

Nu funderar jag faktiskt på att ta min fiol, papper och penna och dra till Trollberg. Är ledig imorgon, så det kanske är bäst att börja skriva projektplan snart? Och så kan man repa lite nus-låtar emellanåt. Så bli he.

HA HE JÄTTEBRA ALLIHOPA! PUSS OCH KRAM FRÅN ELINA

Söndag

Japp, då har man gått första veckan i skolan. Kändes HELT OKEJ. Men inte mer än så. Helgen har varit lugn, typ tusen lugn. Och nu sitter jag, Kalle och Kenneth och äter frukost och diskuterar. Och jag försöker synca min telefon till datorn men det går ju åt helvete. På fredag åker vi utomlands. Blir kul. Hejdå! Från Julia


Ett jävla flängande

Ja herregud vad duktig man är på att uppdatera här då.. Men sen sist har jag hunnit jobba sista veckan i gruvan, varit ner till Skåne igen, hjälpt pojkvännen flytta till studentboende i Västerås, varit i Stockholm och hälsat på bröder och lite småkusiner, haft kräftskiva i Renudden, blivit förkyld, börjat om skolan och fixat praktikplatser, både här och i Stockholm. Börjar imorgon med Åke, ska åka med grusbilen. Det blir nog trevligt! Sen blir det nog grävning med P-O i några veckor, därefter drar jag till huvudstan och hänger med Bellmans åkeri och entreprenad tills det blir höstlov.

Det här ska bli jävligt kul! Och spännande. Men det kommer bli jobbigt med vanliga skolan, särskilt matte B som jag envisats med att läsa också. Men he ska no gå fint.

Kommande helg ska spenderas i Framnäs med ungdomssymfonikerna, på söndag har vi konsert. Men så HÄRLIGT Elina, VAD BRA att du har ÖVAT på styckena i sommar! Jätteduukti..

Nä men om man kanske skulle ha tagit tag i livet lite. Är sugen på att dra till nyhuset i Mellansjö, typ fixa och dona, men måste planera och fixa här hemma.. Känner mig lite stressad just för tillfället, he tvärblev mycket på en gång.

Några bilder

Jobb


For till Blekinge en kväll


Tillbaka till K-stad och packa för Västerås


Rummet i Västerås, lite Öststats-vibbar


Kusinpåhälsning i Sätra


Gode söt kusin man ha då!


Kräftskiva och klapplek


DAANZ!

VINYL



Ja, jag har haft en händelserik helg. Och nej, jag ska inte gå in på detalj. Men klippt mig har jag gjort. Väldigt kort denna gång. Det blev rätt coolt, OCH det växer ut. Jag och Kalle har köpt en vinylspelare, alldeles blå och glänsande. FANTASTIC. Nu ska jag äta nå, man glömmer äta när man är ensam. Hejdå.


Vilken sommar

Ja, jag vet då inte vad jag ska skriva. Bara att jag ska dricka te nu och njuter av alla bilder jag tagit denna sommar. Ha det bra! /Julia


Jag och Nanna ute i åskan.


Och jag och min bästis drog till Italien. Pisa och Rom, YÄYÄYÄ!


En bild från skolavslutningen. Tre av fyra på bilden har redan gått ut, men äh!

Och sen så har jag överlevt en sommar utan min bästa vän. Det är sorgligt. Hör utav dä. Puss å kram.

RSS 2.0