LOOOOOOOOOOOOOOOVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEECHIIIIIIIIIIIILDDDDDDDD

LOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILDLOVECHILD.
Tisdag imorgon, då kör vi hårt. Pusshej! /Julia

(Y)

JA JAG ÄR LYCKLIG, JA JAG ÄR LYCKLIG. JA JAG ÄR LYCKLIG HELA MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG. JAG ÄR LYCKLIG, JA JAG ÄR LYCKLIG. JA JAG ÄR LYCKLIG HELA LÅNGA VECKAN UT!!

Tummen upp för hösten 2009



Resten av tummenupp-bilderna har Elajna, så he kom mer sen!


HÖST09ENSTARTPÅNÅGOTNYTT.

Fjärilar och kladdkaka

Sömnbrist och skratt

Leenden och ögon

Mopeder och tågrälsar

Höst och helg

Vänner och mys.


hej idag är det lördag

Jag är hos Elina. Vi ska äta mat och kladdkaka :D Det är kul. Sen ska vi ses Kenny Begins. PUSSHEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY:D:D:D:D::D:D:D::D /Julia holmström




SCHLÄFTE

Idag har jag varit i skolan. Det var kul. VI hade matte hela förmiddagen. Våran lärare är snäll hon heter Marlene. Imorgon ska jag vara ledig för nu är jag i Skellefteå. Det är kul. Jag har druckit te och nu ska jag ut med Pommac. Hejdå. AV: Julia Holmström, onsdag kl. 19.50


Jag säg bara såhär: Hösten gör mig så jävla lycklig. Jag känner mig bättre, smartare, peppad jamen ALLT! Bara för att det är höst :D Höst är fint och man kan göra så mycket, och det är mörkt på kvällarna och då kan man bada jacuzzi med dioderna tända. SÅ FINT!



SOMMARN ÄR SCHLUTT

Men det känns bara skönt. För hösten är BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST:D:D:D:D

Här är höstens första bild med tjocktröja, usch för sånt. Men men, skolan börjar imorrn, det är bara å inse att vi går mot vinter/mörkt jämt/30-/depression/täckisar/tomten/äckelmat/presenter/plugg i sinne/snöskottning/jullov (det gillar jag iallafall)/nyår/mer äckelmat/påsk/skoter/ljusare ute/tö/varmt/SOMMAR. It never ends. Godnatt! /Julia


Grym sommar!

Jag och Liza har ju varit i Stockholm i några dagar. Stekte, åt glass, såg the Hangover på bio, satt barnvakt, åkte tunnelbana, var på Coldplays konsert och träffa massa roligt folk. Coldplaykonserten var helt jävla amazing!
Det här var ett sjukt bra avslut på en jävligt bra sommar.
Nu väntar hösten och andra året på gymnasiet, 18, körkort, plugg och massa annat roligt.
Och jag känner mig jävulst taggad!



Hejdå sommarn 2009.

/EHJ

3OH!3

Den här låten är jävlat KAH som vi bruka säga. Grym



För övrigt händer det inte mycket. Eller det gör det! Sjuka mängder!
Och på lördag ska jag och Liza på konsert i STHLM på stadion, YES!

HEJDÅ PÅ ER!



/EHJ

Ibland är saker bara konstiga

MEN JAG GILLAR DET!

Helgen var kul, nu ska jag jobba en vecka sen börjar skolan.
Jag säger bara hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi


/Julia H

Tycker inte om att blogga, det är så opersonligt. Men heheh kaonmsdgopsnid


1972 och känslan kommer tillbaks

Jävla Josh Rouse! Varför ska du komma och göra så.......ja, sån där musik som man blir så svag av?!

Vi kallar henne losern med vissna rosor - IGEN!



Så hjärtligt bra och ont gör det!
 "men he ska tjännes att man lev"

/EHJ

uppdatering

Alltså man måste ju passa på att leva när solen är framme. Därför skit jag rent utsagt i denna blogg under soldagarna haha:D Men det är ju bara så härligt att vara ute i värmen, dessutom så äre typ ingen som läs de jag skriv. Pussheyyyyyyyy/Julia


Det går så fort...!

HAj! Nu är det helg IGEN! För mig iallafall. Har sorterat bland mina gamla saker, minnesgrejer och skolgrejer från förr.
Hittade en "Gläntan på prao"-bok, som vi skrev i 2an tror jag. Alla fick skriva om sin prao-dag och så gjorde hela klassen en tidning om det. Bläddrade fram till min sida. Det stod:
"Jag har varit på Droppen med Carro och på kommun huset. På droppen fick vi sitta i kassan, det var kul. På kommun huset fick jag sitta utmed han i växeln och kopiera papper med Kennet. Det var kul. Jag fick två pennor av Kennet.
Det var en ganska rolig prao dag."

Jag hittade en pärm med "Elinas fiol noter" också, åååh vilka minnen......Jag gillar minnen.

IMORRN dra jag till A-plog!

HAYDOOOOOW
/EHJ

Långhelg=lulekalas+mys

Då vare måndag igen, och jag har jobbat.
Helgen var verkligen sjuuuukt mint.
Torsdagen var vi på rix fm-festivalen, träffa kusin Jocke och han fixa in oss backstage. Småprata lite med dom i Heat-gruppen, pratade om skotrar med Kim (ni vet han som var med i made in Sweden eller va he nu hette..riktigt rolig var han)
Sen for vi in på All star och där fortsatte festen. När vi visade upp våra pass för vakterna bugade dom sig för oss och sa "Välkommen!"
Där vare fett, fick äta och dricka hur mycke vi ville. Sjukt bra musik spelade dom också, så det blev en och annan spratteldans med en och annan stekare. Svettigt, fullt på dansgolve och jävlat ÖSe!

Fredan var en solig dag det med. Gick på stan och var less. For sen ut till kalaset och missade Erik Z men hann se Thåström. Flumma lite och åkte en vidrig nattbuss och hoppade av på fel hållplats vilket innebar en rätt dryg promenad till självaste Porsön.

Det blev lördag och vi tog bussen hem.
Niklas kom hit, jag blev glad och det var mys.

Söndagen var solig (NU HAR SOMMARN KOMMIT!) och jag och Niklas for ut och paddla till Alfreds. Låg på stranden, badade och jag sprang runt som ett tok!

Gode mint helg och satan va bra allting känns.

Nu sitter jag här i Mellansjö och funderar på att gå ut, solen skiiin ju för tusan!

AJÖÖÖÖ
/EHJ


RSS 2.0