Inte hundra

Jag tror jag har sovit i ett dygn nu. Kanske ännu mer. Jag är helt enkelt helt slut, och känner inte för att göra någonting. Men jag hoppas iallafall att jag ska känna mig kry till helgen så jag får leva lite!

Men att sitta inne en hel dag och se på tv, film, ligga på spikmattan, surfa och bara sova är så sjukt underskattat. Det är ju otroligt skönt!


Julia


Tchaikovsky

Jag har just insett att jag älskar musik, asså rent ini hjärtat! Mer än förut! blomstrande kärlek!
Känslan av att sitta mitt i en symfoniorkester är så jävla otroligt underbar, jag tror inte man fattar det förrän man är med. aaaaaaaaaaaaah, om man ändå kunde beskriva hur det känns..

Och om man nån gång känn för nå Romantik så ska man lyssna på den här.
http://open.spotify.com/track/51gEtkV56HuQrtEsNZOZCu

Kan nog vara det mest romantiska jag hört, alltså mer än en sån här skitdjup och romantisk singer-songwriter-mysig poplåt. Eller he gå int jämföra, då är man taskig. Det här är äkta, rå, RYSK kärlek i form av violinkonsert, å då äre minsann på riktigt!

och jag är så trött, lillhjärnan ha fått arbeta i helgen!

Kärlek på je!
/EHJ

Häpnadsväckande mejl

Jag vet fortfarande inte om jag kan stänga munnen... Alltså, JAG fick MVG på samhällsuppsatsen! he trodde jag aldrig om mig själv! shit pommesfrites!

För övrigt nyss hemkommen från en gode intensiv helg i Framnäs, men satan va kul he va å spela! Känns för jävligt bra!
Har sammanlagt spelat ungefär 15 timmar under helgen, känns i skallen nu kan jag säga..

Snart är det förskottsfödelsedagskalas för lilla jag som fyller 18 imorgon... härregu.. Ja hinn int me! Å så är man trögare än genomsnitte!



Pampigare än genomsnitte!

/EHJ

Constantly on the edge

Då var söndagen kommen, och solen skiner. Vaknade ett flertal gånger med pulsen på 180 inatt, och svetten rinnandes i pannan. Jag är inte så utvilad, om man säger så. Imorgon fyller vår kära Elina år, och det firas (kanske) med ett b-körkort för henne!

Jag vet inte vad jag ska skriva för jag känner mig alldeles tom. Det ordnar sig kanske senare idag. Ha de bra!



Julia


många bollar i luften

Nu känn jag stressen och pressen komma! Jag har många låtar som ska spelas i Framnäs i helgen, fredag till söndag. Kommer bli jobbigt men roligt. Sen så blir det måndag, och vem blir helt plötsligt vuxen då?! JAJAMÄN, JAG!
Då kanske jag, om jag har tur, klarar körkortet. Skulle vara så jävla behagligt!
Yrkeskompetensprov på onsdag, artonårsfest på fredag, fiolen, orkestern och så ini uskjnvgiukjhnvmfds854612gwfsrgfdvsmcgrfvcs mycket annat som ska göras.

He bli kul.

Jag har redan fått stressmunsår.

/EHJ








IMORGON FYLLER JAG ARTON IMORGON FYLLER JAG ARTON

THAT'S SOME PRETTY FUCKIN AMAZIN SHIT MAAN, HOOOLY ****!!!!!!
Ja. Imorrn smäller det. Den bomb som gått och tickat. OCH TICKAT. Ja som den har tickat. Nu äre schlut me he. Men sen då? Ja, man ba ä då.
Godnight!
/Julia

UP!

Jag har sett en sån facking jävla bra film; Up. Det är väldigt sällan jag gråter till filmer, alltså att man bli så pass berörd så klumpen i halsen bara väx och tårarna bara rinn. Antingen var jag sådär jobbigt hormonell eller så var den här filmen helvittes bra rent ut sagt..

Hur som helst så är jag nöjd och rekommenderar den till vem som helst som är sugen på...en film. Bara nå sånt där helt random, underhållande.



Jaaojao, tjao!

/EHJ

Skriva för skrivandets skull.

Okej. Då var det över. Woho säger Kalle, aningen ironiskt. Jag har haft kul. Ett bröllop utan dess like, okej jag har aldrig varit på bröllop förut men jag gillade det! Det var coolt, hjortrontårta var svainigt gott.
Nu sitter jag här med familjen Sigurdson och 4 av 7 personer i rummet sitter och smattrar på en mac. Lite geekvarning kanske.
Blablablablabla. Jag vet inte vad jag ska skriva men jag måste skriva någonting annars blir jag frustrerad och galen och börjar hoppa som en barnnalle. Vi kom just från en middag, gott var det. Trött är jag. Fint var vädret. Mätt är magen, smältande är snön, veckan är slut. PUSSHEY!
Julia
KALLEKALELLEKALELLEKALLELELEKALLAKELLAKELLOKEILLOKALLIKEJ.

Soulmate.

Update nummer två från natursköna Åre. Vi har det jättebra här och solen skiner, då det inte är molnigt. Helt enkelt. Vilken tur vi haft med vädret. Den här helgen kommer bli hård. Idag torsdag bestod av möhippa/svensexa, imorgon en bröllopsbrunch, lördag D-dagen och söndag ännu en lunchgrej. Otroligt trevligt, men så trötta vi kommer vara när helgen är slut. Ville bara säga att jag lever, och att fräknarna fortfarande blir fler. Everything's alright. Och att jag har världens finaste pojkvän. Jag är ganska nöjd med andra ord.
Julia

Update från The metropol Åre

Jag är röd. På både kinderna och i ögonen. Mörten kan ni kalla mig. Simply I've had too much sun. Men det gillar vi, fräknarna sa hej i fredags och sen dess har de bara blivit fler och fler. Jag tycker om mina fräknar, de hör våren till :)
Idag var jag ute med skojtersarna med John, Sara och Kallen. Vi körde fast med flit, och tappade renfällar, yxor och ved efter leden. En snäll årebo plockade upp efter oss. Det var en otroligt nice dag med mycket sol och stek.
Nu blir det middag, sen ska jag och Kallen vandra ner mot byn för en fika eller så. Det blir mys.
Olle Nyman - Don't let those bastards reel you in
Julia

RSS 2.0