Snor

Jag kände att det började gå lite överstyr, en förkylning på tre veckor som bara blir värre är inte normalt. Eller så känner man efter för mycket. Jag for i alla fall till vårdcentralen och dom konstaterade att jag var sjuk, så nu ska jag för första gången i mitt liv äta antibiotika! Gu så spännande.
Känns för övrigt ganska konstigt att man är ägare av en alldeles egen studentmössa nu, jag tycker att jag fortfarande går i mellanstadiet..
Nä nu ska jag fortsätta att känna mig som ett sweetheart, för inte är det varje dag man gör det! (om man bortser från det forsande snoret och sprängande huvudet så är jag ändå ett sweetheart idag, he ha jag faktiskt lov att vara. Faktiskt)
EHJDÅ!

JUSTICE

För några dagar sen släpptes en singel med Justice. Civilization heter den och om man gillar Justice så garanterar jag att man gillar den här också. Ett av de bättre elektrobanden jag vet! Eller om man bara kan kalla det elektroband, känns lite rockigt och poppigt också tycker jag..



Alltså! Det är vår, solen skiner på dagarna och temperaturen är perfekt för vårvintern, det är svinkallt om nätterna och det levereras så SJUKT mycket bra ny musik just nu! Fick jag bara bort allt jävla snor från skallen och bli helt kry så skulle det vara perfekt! Men man ska inte klaga.
Denna dag har jag hunnit med att lasta och lossa gods i A-jaur, Abborr, Glommers, Långträsk, Piteå och varit till Luleå en sväng och hämtat ett paket samt svettats och frusit emellanåt. Nu är jag helt slut. Drömde så helvetes sjuka drömmar i natt, påminde lite om feberdrömmar. Vakna upp av att jag skakade av frossa. Tur jag hade nära till Alfred (han låg under täcket) så jag kunde sno lite katt-värme.
Nu blir det att tokvila!
/EHJ

Sunny monday

Första körlektionen på CE avklarad idag. Det gick faktiskt över förväntan! Även backningen funkade rätt så bra, är riktigt förvånad över att det gick så pass bra. Och kul var det. Jag tror jag har saknat lastbilskörningen lite..
Efter lunch med Elina på greya brassa jag hem, kopplade släpet bakom Saaben, kasta in vovven i baksätet och drog till stugan och lastade ved. Drack en kaffekopp hos Siv och Torsten och bara mådde i solen. Kan ni fatta att man bor i en sån sjukt vacker värld? He ä helt sanslöst! Nästan fjantigt, nästan så att he kom tårern.
Just nu lyssnar jag på Movits och mår, är lite trött efter att ha hett in ved och fixat och donat här hemma, och värmt upp fiolfingrarna en strucko. Är ensam hemma till på onsdag så nu måste jag ju vara herren i huset. Jajemän jå-å.
CE-faser på detta då, jaaaaa! Så KUUUUL!!!!!
/EHJ

The Black Keys

Min kusin tipsade mig om ett jävligt bra band när vi var på konsert i Stockholm förra gången, the Black Keys. Känns som bluesigt och rockigt och tungt och simpelt och professionellt och samtidigt förbannat ösigt. Påminner lite om White stripes. SÅJÄVLABRA!

Och på tal om ös, så var vi till Luleå igårkväll och kollade in Movits och även Zacke var med på några låtar. Alltså det var så grymt! SÅ otroligt bra! Tycker lite synd om de som var där som hade röstat på SD eller de blå i valet, de fick sig en liten diss. hehe! Jag gillar det! Movits kommer att bli stora.



Nu blir det vila.se för ms. Hedman J och njuta till Black Keys och förhoppningsvis kanske snorproduktionen minskar en aning... Jag vet inte hur många liter jag snytit ut de senaste veckorna, men det är en hel del. Tur man har nässköljaren!

Hoj!

The water café

Jag är så ohyggligt trött just nu. Jag somnade halv sju, på morgonen, och vaknade upp halv tio igen. Så ohyggligt trött och så väldigt för lite sömn för mig. Dessutom väntar typ världens längsta pluggdag idag, vilket inte gör saken bättre. Men jag hade otroligt kul igår. Resan till Luleå var verkligen värd. Movits lyfte taket och jag fick mingla lite med gammalt folk. De tror typ tiden står stilla och att jag aldrig skulle bli myndig och ens få gå in på sådana ställen.
Jag vet inte vad jag mer ska skriva. Men jag ska väl ta tag i livet nu och göra något vettigare än att blogga. Kom jag just på. Man måste ju leva på riktigt.
Hejdå
Julia

Love life

Gud vad det är härligt att leva. Förutom tredje förkylningen på raken (kanske var det någon Londonbakterie som smittade mig? hehe) så äger livet mer än vanligt faktiskt. Snart ska jag burra ner mig i duntäcket och lyssna på the Strokes nya skiva (har blivit helt såld på den!), kanske lägger jag mig på spikmattan för bästa värmeeffekt.
Jo så blir det. Jajemän.
"Skogens män är hårda män, de fäller träd och tårar"
Världens mest saknade pappa, som 18åring.
Tjadddå
/EHJ

Hur gör man?

Hur ska man kunna göra skolarbete (som handlar om Jehovas vittnen) när så mycket ny fantastisk musik finns att höra, då det spritter i min kropp av vårkänslor och dansenergi? HUR GÖR JAG?
Klicka INTE på den här länken om ni vill störas av världens skönaste känslor.. Vårkänslor, känselkänslor.. Känslor.. NYBAKAT BRÖDKÄNSLOR (Mamma kom just in med hur mycket bröd som helst som hon har bakat i bagarstugan idag) och massa andra känslor. He bero på hur man tolka dom, för mig är det så iallafall.
Jag å Affe för nån dag sen
HEJDÅ

London

Jag kan konstatera att denna helg klår alla andra helgen jag varit med om i mitt liv. Jävlar vilken stad! London! Det är ju där det händer. Bäst musik, kungligt folk (även bokstavligt talat), kaffe, pub, club, MUMS! Vilken stad! Säger det igen, VILKEN STAD! Återbesök är nog bara en tidsfråga. Men det var längesen jag hade så här roligt så jag kommer nog leva länge på detta.

X
EHJ

Life is what you make it

Det finns så många människor som går omkring och är bittra i hela sitt liv, människor som aldrig är lyckliga eller nöjda över nånting. Människor som hela tiden måste jämföra sig med andra, människor som aldrig inser vad de egentligen har. Det kan handla om kärlek, pengar eller prylar. Eller vad som helst.
Jag älskar att leva livet och jag försöker njuta av varje dag som går (oj så kristet det där lät). Vissa dagar känns tunga och ovärda, medan det finns dagar då man är så glad och nöjd över ingenting eller allting, en sån där dag som man aldrig vill ska ta slut. Min pappa inspirerade nog många människor att ta vara på livet och vara nöjd med det man har, och inte vara bitter för något man inte har. Man ska lära sig uppskatta varje dag. Jag är så glad över att jag kan tänka på pappa och känna mig lycklig över att ha haft just honom som pappa. Visst känns det oerhört sorgligt att han inte finns mer, men han finns alltid kvar i mina minnen. Fina jävla minnen!
Egentligen vet jag inte var jag hade tänkt med detta inlägg, men det är grejer som jag tänkt på ganska mycket den senaste tiden. Tänk vad tur att vi kan göra det, och tänk på japanerna som är drabbade av den där förjävliga tsunamin. Jag mår illa varje gång jag hör om det på radion...stackars människor.
Saknar Maskinen

Den ljuva drömmen om Provence

Här sitter jag. Snön yr utanför fönstret. För en timma sedan var det strålande sol. Jag ler, bara för att jag vet att det är ett vårtecken. Jag ler även för att jag vet att jag ska lämna landet på om två dagar. I det främmande landet ska jag stanna i sexton dagar och jag ska lära mig en massa om det ena och det andra. Det är en språkresa framför allt.

Vi har sportlov, det känns väldigt skönt. Dels för att man får bestämma själv när man vill stiga upp på morgonen och sen även för att man slipper träffa människor man trivs mindre bra med. Det är nog det bästa. Man slipper se dem varje dag. Jag gillar min lilla klass som omsluter mig i en slags bubbla. Resten skiter jag i. Jag bara fokuserar och längtar till sommaren. Ska bara klara matte E, fysik B, kemi B, biologi B och grundämnena engelska och svenska. Det känns lättsamt. Fokus, fokus.

Jag ska återgå till packningen. Och plugget. Mamma designar vårt nya kök på datorn, det kommer bli så himla fräscht. Livet känns bra.


So long,

Julia


Iron and Wine på debaser i februari. Fint minne. Bra musik.



RSS 2.0