Annandagen.

TJOHEJ!

Nu har man äte upp sig lite och ligger utslagen på golvet. Har fått riktligt med sömn de senaste tre dagarna, kan jag lova! Jag har sett ett tiotal filmer, och ingen har egentligen varit någon man tänkt "men gud så ovärd". Jag är helt enkelt nöjd med tillvaron.

Imorgon ska jag upp till Arvidsjaur to spend some time with daddy, and hopefully we'll take a trip to Skeå-town on monday. Det ser jag framemot, dock inte köerna...

OCH SEN PÅ ONSDAG... så bär det av till ÅRE! Gud vad jag längtar, måste bara köpa en ny bräda så jag slipper skämmas. Skojar inte. Men kul ska det bli, får se hur länge jag stannar (kan jag någonsin slita mig frivilligt?).

Nu- en film kanske?


Julia


TAVLA

Ikväll fick jag ett ryck. Och målade en tavla på fyra timmar. Det var jävligt avkopplande, och givande. Nu ska jag sova för imorn bär det av till Skellefteå, och på onsdag till Luleå. Tjohej! /Julia






Gemytlig tid

He blev en riktigt underbar start på jullovet måst ja säga. Först en kanonjuldans, sen brödernas hemkomst och firmafest, familjemys, fiolspel och mys med förbannat mycke fint folk som finns.

Fan säg ja ba, FAN va skönt med jullov. Och så skönt att slippa stressa sig genom julen med julklappsångest in i det sista. Vi skickade 1000 spänn till radiohjälpen istället, å he tjändes 1000 gånger bättre än att köpa meningslösa grejer faktiskt. Skönt att man kan göra nånting för dom som hare sämre. Välgörenhet in my ♥

Vi har även bakat pepparkakshus och imorgon ska vi till stugan å hugga gran!


Bastu och relax på sjön


Brothers!


Finhunden


Pepparkakshusbakspepp


I år gjorde vi det lite snyggare och lite bättre


Fioln


Garnering


Resultat


Movietime!

He va allt för mig, hejhejhej!

/EHJ



Goddagens!

Idag sa jag farväl till käre Kalle som ska hem till Åre. But I'm comin' for ya baby! Den 29e tar jag bussen dit för att fira nyår. Det blir mint!

Nu sitter jag hemma i mitt nya rum och beskådar den fina 60's fondväggen, och funderar på om jag ska ta en repa på morfars vind efter litte möbler!

Det känns konstigt, jag har ingen säng, inget som luktar som vanligt. Mamma har köpt en liten bäddsoffa som hon tänkt att jag ska sova i. Men jag vet inte. Känns inte som vanligt. Jag ska få nytt golv, ny säng och lite annat. Det är fortfarande inte mitt länge. Det är bara att inse att jag faktiskt har flyttat ut. Även om det inte är långt så är det mentalt wierd.

På tal om att flytta ur boet, om 120 dagar fyller jag 18, Tjoho!


Julia




Att se fram emot

Snart är det slut. JA! Ska sitta så jääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääävla fint med tre veckors lov på det här, samt bröders hemkomst på torsdag och fredag! På lördag är det firmafest och på söndag ska det bakas pepparkakshus för typ 26:e året i rad.

OOooh fucking yes!

Dags kanske att dra sig mot världens jävla FACKING underbara sängen nånsin och sova ett par timmar så man orkar med MADDAFACKING innebandyturnering imorgon!



(jag är så cool cool cool, jag vet det!!!)


Kärlek ♥

/EHJ

DETTA ÄR FRUKTANSVÄRT UPPIGGANDE OCH VACKERT



Perfekt.

/EHJ

Rädd?


Kärlek



Ja älska he.

Va tro du om he?

Jag är en jävel på att skjuta upp saker! Jag är jävligt bra på det!
Insåg idag att halva tiden av gymnasietiden snart har gått. Jag måste börja fundera på vad jag ska hitt på för PROJEKTJÄVLAARBETE! Annars tänk jag: "Ääääh, men he ta vi då.." Men jag vet att så blire aldrig.

Å nu fick jag lite idéer..



/EHJ

HEJZAN

Nu äre helg igen, och det är förbannat skönt. Men det känns tomt, nå så jävulst.
Jag saknar faktiskt dig Elina. Känns jättekonstigt när vi inte hängt på typ flera veckor.
Jag är poetisk ikväll. Ska slå mig ner på golvet omringad av tända ljus och komponera.

Julia


Hej från mig

Jåda, jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Sist då jag försökte blogga så hade jag skrivit jättemycket, ett såntdär långt emotionellt inlägg mitt i natten. Nu orka ja rent it. Men jag tänkte bara uppdatera att mitt liv är typ ganska flowigt just nu, jag är glad och snart är det jul. Och jag har blivit lite independent. Bilderna får tala för sig själva. Pusshej! /Julia


Först då en liten bild på min vackra gitarr i vår nya soffa <3


Och sen en bild på min lilla låda som jag brukar lyssna på när jag känner
mig sådär skönt poetisk. Då kan man bara sitta och fundera över livet.


Jag kom bara och tänka på ett DG-citat från 07:
"Tänk om man kunde beställa män på postorder"
"Ja, och så kunde man bestämma egenskaper och storlek!"


SNEAKPEAK. Resten behåller jag för mig själv, vill ju ha besök framöver!

RSS 2.0