cheeeeers to the freakin weekend!

Den här helgen som nyss var måste ha varit en av dom bättre helgerna i världen.
Först på fredagen tog jag flyget ner, hängde i Spånga ett tag, sen tvärfor jag till Västerås lite snabbt. Sen tillbaka till stan, och där var det Simon G på Hornstull strand med mina bröder. Dansdansdans! Dansdans med Simon G! Träffade senare några musiker som tillhör detta band Jim & Pat Garrett Show – Jim & Pat Garrett Show och de verkade väldigt sugna på en till violinist till bandet då jag nämnde att jag spelar lite.. Det kändes jävligt inspirerande! Sedan blev det lördag, och jag och mina bröder drog till Tyresö på en fotostudio och blev plåtade som bara den! Ganska obekvämt att stå och posera, men fotografen verkade tycka att vi gjorde det bra eftersom han sa att vi skulle bli modeller, haha.
Efter det blev det att hänga i staden lite, kolla på grejer och äta på Subway samtidigt som Sam (Martin Wallström), det tyckte jag var väldigt coolt.
Sen blev det äntligen kväll, och en efterlängtad konsert på Münchenbryggeriet med Miike Snow stundade. Jo jag tackar jag!
Förutom jag, Joel och ett tusental andra personer+Miike Snow som var där, så var även Jocke där, min kusin! Det var trevligt att träffa honom, eftersom det typ händer en gång vartannat år. Så vi hängde med honom ett tag. Sen helt plötsligt hamnade vi på efterfesten med Miike Snow-gänget tack vare Jocke. Det var kul i sinne!
Det var liksom ganska trevligt i helgen så att säga.
HE va allt för idag, tack å bock!
/EHJ

THEY'RE BACK!

Alltså.............
Hjärtat bultar, jag känner mig nästan svimfärdig och febervarm och konstig. Helt sjukt sjukt sjukt sjukt.
FOO FIGHTERS!!!!!!!!! KUL ATT HÖRA AV ER, SÅ JÄVLA BRA! VÄLKOMMEN TILLBAKA!!!!
Jag vet int va jag ska säga. Det finns bara ett band i världen som passar mig så bra, vi klicka bara helt fullständigt!
http://www.youtube.com/watch?v=kGJmQyCCxro
Åååååh åååååh

Förnyelser

Idag köpte jag en dammsugare! Den ser ut som en jättestor rakhyvel och är jättebehändig.
Förra helgen fixade jag och mamma lite nytt i allrummet, tog upp en säng och gjorde den till en soffa och klädde in den i ett fint tyg. Riktigt sådär hemtrevligt! Alfred gillar då det.

Wildcat

Då var första veckan hos Lindgrens avklarad och jag är väldigt nöjd! Det har gått bra trots att det varit lite kallt att lämna ut paket överallt på samhället. Men det är alltid bra med fysiskt arbete, idag levererade vi 11 vitvaror. He va jobbigt å lite svettigt i kylan!
När vi skulle lasta av vid konsum stod en brödbil där. Chauffören ba: "ska ni ha nå kaffebrö?" jå tack! sa vi och fick varsitt paket med Lattebitar. Riktigt gott till kaffet!
I morgon får jag sova ut. Det känns skönt. Undra om Affe vill sova med mig. He tro ja, för he gö han jämt. Ett riktigt gosedjur!
Angryface?
BRA MUSIK
/EHJ

Myggfri vinter

TJOHO! I går kväll var det -39 jävla grader då jag körde bil. Såg inte en enda mygga!
Alla hjärtans dag-fika på bergsgatan satt fint, mycket kärlek.
Och idag var det kallt igen, kring om -34 på samhället. Riktigt friskt. Har ju ny praktikplats också, första dagen idag och det gick faktiskt fint! Numera kör jag ut paket på samhället bland annat.
Det jag egentligen ville meddela var denna låt som är gryyymt ösig.
Spelade den i morse och slutade då känna avund mot Alfred som fick ligga kvar i den varma sköna sängen. Tog mig en kaffekopp, åt en schmörgås. Gled till "jobbet" med gammsaaben. Träffade nya jobbargubbar. Åt lunch med mamma (som nu har skaffat FACEBOOK och allt) och allmänt bara gled omkring. Lämnade ut lite paket på olika ställen å ba; "kan du signa den? tackar, hejdå!"
Life - sometimes it's pretty good, actually.
/EHJ

Inte alla ostar i knivlådan

Här sitter jag, lyssnar på Patrick Wolf och tänker på hur bra den här helgen har varit. Det började egentligen i fredags när jag fick tillbaka mitt religionsprov som jag fick VG på. Förstår ni, VG!!!?! Sjukaste självförtroendeboosten!! Efter skolan skuttade jag iväg till min gravida fiolfröken för en väldigt seriös lektion. Lite trött i ögat efter nattjobb och plugg hela natten mot fredagen försökte jag mig på Tor Aulins Idyll. Väldigt fin! Hoppas den blir fin i kyrkan på studenten också.
Fredagskvällen spenderades hemma i sängen med ett täcke och en katt över. Sen blev det lördag. Premiärkörde nybilen till Jokkmokk, inhandlade väldigt fina Jörnskängor och kokosbollar, kollade på samer, hälsade på bekant folk. Drog hem, drog till Hanna och drog igång världens bästa fest! Helt sjukligt lämpligt! Och nu ska jag återigen försöka hålla mig vaken länge i natt.. Sista veckan av dumperkörning väntar.
Och inspirationen bara flödar! Saker att se fram emot, ny bra musik lyssnas på och bara allmänt bäst folk har man kringom sig. Fint som fan.
och en favvolåt på det http://www.youtube.com/watch?v=Boyl6Iaw2Y4
PUSS Å SÅ VIDARE
/EHJ

JÄRN OCH VIN

...var förövrigt jävligt bra. Han är jävligt bra.
Iron And Wine – Boy With a Coin
'
Vi köpte skivan ovan på LP. YEPYEP!
Julia

ja man kanske skulle ta å blogga?

Jag vet inte varför jag glömmer. Det händer bara så mycket, antar jag. Just i detta nu sitter jag med kemiboken i knäna och pluggar inför ett OMPROV jag har imorgon. Alla utom två fick omprov. De resterande två fick g. Det brukar vanligtvis få mvg, jag menar, vad är oddsen för mig då? Iallafall så är det ett sjukt stort nederlag för Sandbackaskolan må jag säga. De vet inte vad de gör när de försummar naturelevers rätta betyg. BLÄH!
Imorgon ska jag förhoppningsvis få hålla ett argumenterande tal också. Jag har bestämt mig för att tala om spelande. Alltså, nätpoker typ, och beroendet som ofta går hand i hand med det. Det kan nog bli bra.
Efter skolan ska jag till gymet. Jag har ju som skaffat gymkort, finally. Jag hade nog aldrig tagit initiativ att börja träna om det inte vore för att jag faktiskt fick det betalt. Noll kronor för min del, alltså. Men, nya träningskläder och en vattenflaska senare och jag är fit for fight. Ses där!
Nä, back to business! Vad händer i helgen? Stureplansdisco?
Julia
En glad tjej som sitter bak och fram i en fåtölj.

RSS 2.0