We can work it out

tvärgjorde en spellista med diverse låtar som behövs i mina öron idag
http://open.spotify.com/user/elinahj/playlist/2bJUJzD9vBaYdRWVZz6IRZ

En hehehehelg i Stockholm

Tja. I fredags efter skolan tog jag flyget ner till huvudstaden och sedan tåget vidare mot Västerås till karln. Som för övrigt är ganska så duktig! Jag överraskade honom lite med ett litet besök. He va mysigt. Han blev glad.
På lördagen drog jag mig tillbaka till Sundbyberg till mina bröder och Goone. God mat blev man bjuden på, nå jävulskt. Sen hände det på Kolingsborg! Jävlar vad vi dansa! He va jävlat ett dansställe! Bra musik! Dansade bort visakortet och körkortet också, så söndagen bjöd inte bara på ett förjävligt dåligt val utan även massa oro om körkortshelvetet. Man behöver ju faktiskt ett leg då man ska flyga hem igen.. Men på måndagen löste he sig och körkortet var återfunnet! Tog sista flyget hem och satt belåten som en gris efter helgen och såg fram emot en ny praktikvecka. Och det blev det också, har varit ganska lugnt i veckan men några timmar i Huddigen har det allt blivit! Såååå himla lämpligt!
PEPPTAGG

Och nu till det nästan bästa av allt: JAG HAR SPELAT BASKET IKVÄLL! SÅ OTROLIGT JÄVLA KUL. Och mamma har bakat bullar och dom blev rent *MMMMOA*!
Men en lite mindre bra sak är att jag har samhällsprov imorgon... i demokrati och partier och ideologier. Som om man inte har fått nog av det nu azzå...
Aja, åter till PLUGGE!
Håll tumma!
/EHJ

Vitamin String Quartet

Detta är så fruktansvärt underbart i mina öron. Det bästa av två världar!!! OMG! Asså, det är fan helt sjukt. Satt och sökte "String Quartet Queens of the stone age" på Spotify, och så kom det fram väldans många olika band vars låtar gjorts om till stråklåtar.. He gjorde mig ganska glad.
Vitamin String Quartet – Ordinary Heroes: The String Quartet Tribute To Foo Fighters
Vitamin String Quartet – Queens Of The Stone Age, Strings For The Deaf: A String Quartet To
He ä fan int sant.. He ä INSANE..
Ha så kult på restaurangen!!!
/EHJ

14 september

GRATTIS PÅ 55-ÅRSDAGEN MAMMA
/Dotra

Spanien

Då var det dags för en uppdatering. Man känner nästan en skuld varje gång man loggar in för att skriva, just för att det gått alldeles för länge sen man skrev sist...
Veckan i Spanien var fin, med mycket sol och bad och god mat. Precis vad jag behövde. Att ta direktflyg från Luleå var verkligen smidigt, önskar bara att Arvidsjaur kunde börja med lite flighter också. Helgen har även passerat och även den var bra, träffade EHJ igårkväll. Vi jammade loss på fiol och piano, drack te, drog raggen, och körde och till lillberget. Idag fyller modern år och jag är hemma i Pjesker för att äta tårta med familjen. Senare måste jag ta tag i plugget som jag inte ens tittat åt i veckan, fast jag har miljoner sidor att läsa i fysik, matte, kemi, engelska och svenska. Det suger, men så är livet för en naturare...

Här är lite bilder från resan.

Utsikt från balkongen.


Flygarhjälm eller mc-hjälm. Det blev inget köp.


Playan.


Jag och Jennie med sin nya frisyr, jag gillar den.


Men se där! En Pt Cruiser!


Karaokebar med Jennie, vi rockade Poison med Alice Cooper haha.


Mamman.


Veckans bok: Kepler - Hypnotisören. Sjukt bra bok faktiskt.

Det var allt från mig. Tack och hej!

Julia

Familjen

Igår kväll drog jag och Bossy till Mellansjö och käka blodpalt och koke renkött, mycket jävulskt gott. Riktigt mysigt var det där i huset också, massa mat och värme och hundar och gammfolk. 
Nu är det helt plötsligt söndag igen och helgen är nästan över. Bossy flög tillbaka till Västerås och jag for och såg "I rymden finns inga känslor" på bio med några stintor och jag säg bara: BILL SKARSGÅRD!! FÖR HELVETE så bra film. Jag är mycket nöjd.

Alltså det senaste halvåret har jag mått så jävla bra, mer bra än vanligt. Och jag vet varför! Allting känns bara så bra. Konstigt att jag skriver det här egentligen. Tänkte bara så att ni vet, ni kan ju anteckna det ni som läser detta.. hehe.. kan tänka mig att detta är intressant läsning!
Just för tillfället lyssnas det på Familjen. 
Och det är faktiskt riktigt jävla bra.
KYUSS
/EHJ

Once you got mac, you never go back

Jag har skaffat mig en liten dator jag! En sån där grej som kan behövas nån gång.


Igår kväll landade min kära pojkvän på Arvidsjaur flygplats. MYCKET UPPSKATTAT! Men det blev en konstig kväll, somnade ovetandes med kläderna och tv:n på och vaknade upp klockan 4. Vi var nog ganska trötta. 
Men ÄNTLIGEN är han här och det är förbannat skönt. Man har ju hunnit sakna varann fastän det bara var 2 veckor sen sist..
Ikväll blire att dra till Trollberget en sväng! 
Hare! 
/EHJ
 

En ganska kort dag

Hej och hå!
Jag har inte riktigt bestämt mig än om jag är glad eller sur idag. Eller arg. Men hela grejen av att sluta tidigare, två timmar tidigare, gör mig lite mer åt gladhetshållet. Och tanken på pengar gör mig också gladare. Något som gör mig surare är att min dator har typ 88 trojanska hästar i sig och förklaringen till det är att hela min externa hårddisk med 28 gig bilder har virus, FYFAAN. Mina bilder är mitt liv, och tanken på att förlora alla bilder EN GÅNG till (har typ lagrat och lagrat och icke framkallat sedan 2008 då min förra krasch ägde rum) gör mig förbannad. I och med att jag förmodligen kommer bli senil någon gång så vore det ju LITE KUL ATT TYP MINNAS TILLBAKA PÅ NÄR MAN VAR UNG OCH LYCKLIG OCH SNYGG men nä. Tack alla jävla datahackers som sitter där och programerar massa skit.
Tillbaka till pengar, jobba är ju kul. Och att jobba helg är ännu roligare, vilket ger mer pengar än vanligt. Så ja, jag gillar pengar. Och att unna mig saker, typ datorer. Jag vill nästan att garantin på min dator ska vara slut så jag kan unna mig en ny fräsch sak. Men det vette fan.
På fredag (övermorgon) blir det Mallorca med familjen, familjen minus pappa. Han tillhör en annan familj. Men min mammafamilj drar en vecka och ska bada, sola, äta och titta på saker. Det ska bli skitkul, avslappande och you name it :)
Ska man ta och göra någonting nu då? Jajjemän! /Julia
'
Min förra resa var till Italien i slutet av juli. Pisa och Rom, det var fint.

RSS 2.0