Malmberget

En liten uppdatering kanske.. Dagen efter studentfirandet drog vi ner och kolla på Kiss. Mycket jävulskt värt. Men jag blev sjuk och följande arbetsvecka blev ganska jobbig. Nu är jag nästan frisk och har fått nytt jobb! Blir dumperförare i Vitåfors för 7 dagar, sen är jag ledig 7. Och så lär det nog hålla på hela sommaren faktiskt.
Jag är jävligt glad att jag fått den här chansen, det kommer nog bli minst sagt lärorikt eftersom jag aldrig suttit i en dumper förr. Jag ska köra dit idag med husvagnen och jag börjar jobba imorgon.

Jag är ju då lite nervös. Men jag hoppas detta går fint!

HARE HARE!
/EHJ


Curl up

Tänk vad tre cm kan göra. Så varför inte tre till? Ignorera morgonrocken...



Julia

YTA

Okej nu äre såhär. Jag blir så jävla jävla jävla arg på mitt internet. Allt jag skrivit försvinner ju jämt, förbannade satans dator! Nä. Men jag har shoppat på internet, på Nelly. Det var ganska avkopplande, massa skit som kommer till veckan. Sånt tjejer gör ibland. Och så klippte jag mig lite idag, men jag funderar även på att göra något mer drastiskt framöver. Okej, ha en bra ytlig sommar. /Julia



Den här längden är fin. Men vilken ångest sen då.
Men vafan, det växer väl ut sen? Eller gör det inte?

Men asså ni vet

När man har skrivit en massa, och så försvinner det. Inte kul.
Men iallafall. Den här kvällen har jag spenderat med min syster om min nikon d40, he va kul. Vi tog endel fina bilder. Sen har jag druckit te och gjort faser, för imorgon har jag prov. Körkortsprov, nä asså inte det riktiga utan bara för skolan. Sen bokar vi uppkörning och sånt ni vet. Kul blir det! Ha det fint! /Julia







Alors on danse

Hej världen! Hur mår du? Jag mår bra.
Kreta var kungligt. Mycket sol, bad, choklad, mat, fest och så vidare! Uppskattat nå jävulskt. När jag kom hem fick jag ett varmt mottagande av min fina karl. Insåg då hur jävla bra jag har det! Man blir ju bara så himla genomlycklig.



Nu har det hårda arbetet som plantbas/chaufför/plantör börjat, och när man har arbetat hårt från 06.00 tills man kommer hem 17.30 är man ganska arbetstrött. Det är en underbar känsla!

Igår var det fredag, vilken var en blåsig arbetsdag. På kvällen åt jag middag och gick ut med min hund. Sen var det tänkt att jag skulle fara förbi hos Bossy och gänget. Klockan var 21.30. Jag tänkte: "äh, jag lägg mig och vila tills han ring". Jag somnade in. Drömde att det var måndag och att jag skulle stiga upp 3 och fara och röja med Henning. Klockan 23.05 ringde B, jag trodde det var väckarklockan. Svarade sen då jag såg att det inte var larmet. Sen minns jag nästan ingenting av vad jag sa, bara att jag hade ångest över att jag var så trött och att klockan redan var 03.00. Efter några minuter förstod jag vad Bossy sa: "det är fredag kväll, Elina! Klockan är elva!" Jaha! Hehe, då var det bara att fortsätta sova.

Halv tre vaknar jag av att en brunögd kille står och dansar utmed min säng med studentmössa och mjukisbyxor.
VÄLDIGT glad kille!
Jag fick då sovsällskap och blev mycket överraskad. Jävla fin nattpresent måste jag säga!

Idag ska jag och mamma baka råglimpor och så ska balklänningen fixas.
Sen ska jag nog konsumera choklad och njuta ännu mer av livet!

Kärlek till alla!

PUSS


/EHJ

RSS 2.0