He gö int ont när soln skin å humöre ä på topp!

Denna dag: Sol, skoter, finsällskape, renskinn, varm choklad, mer sol, boxning, samhällsuppsats färdig och allmänt bäst jävla humör! För i helvetE! Ibland så är man ju mer eller mindre lyckli, som min käre bror brukar säga.
För övrigt kommer den andra brodern hem imorgon. Helgen kommer att spenderas i stugan med familjen, släkten, skotersarna å Bossen!

Ska ta mig till duschen å twätt opp gammkroppn nu, man lukta ju uppruttne råtta.. he är jävla fint he.


dom stolta skaparna av mina bröder å jag

/EHJ

SÅ. TAGGAD.

Jag vet inte riktigt vad som hände. Men plötsligt spratt det till i mig, och det var som att jag fick nytt liv. Jag vet inte om det kanske vara planksteken på Old Duck in och den fantastiska atmosfären, eller bara all den positiva energin som jag fått av ALLA idag?

Jag gillar det iallafall, och jag tackar det ack så manodepressiva beteende jag har. G'night!

Och kär och galen är jag också, och imorgon är det friluftsdag. Då ska jag och flickorna köra skåjter upp på Vittjåkk och bara mysa. Det blir underbart!



Julia

 

kärlek!

Ja hej hej! idag har jag kört JCB:n och som vanligt blir man ju på GRYMT bra humör då dom spelar GREGA på p3. Man bara sitt där å digga! Mintare än mintast.
Våren är här, och den är härlig. Livet är magiskt ändå.



TINGSEK TINGSEK TINGSEK
LYSSNALYSSNALYSSNA!

/EHJ

Fredag 19 Mars

Jag ligger fortfarande kvar i sängen, och klockar slår just tjugo i tio. Varför? Jag är en sjukling. Jag är yr, mår illa och har världens huvudvärk. Det bästa är då att stanna hemma, dricka vatten och sova. och ladda för en helg som kommer bjuda på kalas. Min Kalle fyller 18 år imorgon och då måste jag vara frisk igen. Jag kan verkligen inte fatta att jag också blir 18 snart, jag blir äldre. Det är skrämmande.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Om exakt en vecka från denna timma kommer jag sitta i en tatueringsstudio och bli märkt för livet. Det känns jättekonstigt. Jag och min mamma ska åka iväg och göra det tillsammans. Kul kommer det bli.
Min vecka då? Jo den har varit helt okej. Helt okej. Helt okej. Nästa blir också helt okej tror jag :)
Julia

SUmmer!

Efter skolan idag satt jag och den andra Elina och glassade i solen, nu känner man att sommarn är på G! Trots att det var -20 i morse. Annars är allt mint och fint. Har nu åkt skidor, huggit ved och nu ska jag skriva klart min engelska, sen minta lite violinoooooooooo!

http://www.youtube.com/watch?v=N9SZaOJEWXU

/EHJ

Det!

Underbart stycke som ska spelas med NUS. Så JÄVLAMINT!



Hejhejhej!

/EHJ

MONDAY!!

Och här sitter jag hos pappa och är jävlat så jävla jävla hungrig. Och jag ska hem om en timma, det blir ünderbart! Imorgon: Skidor, kemi, svenska och körlektion. Sen massa plugg på det och dagen är fulländad.

Igår kom min Kalle hem, alltså guuuuuuu förbannat vilken saknad jag har känt den här veckan. Nästan lite painsaimt. Men så kan he va! Adios

Julia


Jag påminner typ om min mormor på den här bilden?

En söndag

Varit i Luleå. Saknar min Kalle. Är helt tom. Ska lägga mig å wiil.
It's been a tough weekend. And it's gonna be a tough week.

Julia


En nice trenchcoat. And you know what? It's mine!


Men man ska int va negativ!

Idag är jag glad! Det är fredag och jag ska äta fläskfilé med ädelost=MUMZ! Får också en sambo i helgen, he bli hur mint som helst!


Negativ energi..

Å FAN VA JAG HATAR ATT SKRIVA! SÄRSKILT NÄR MAN ÄR TRÖTT OCH LESS OCH BARA VILL HA LOV, DÅ MAN SKA SKRIVA PÅ ENGELSKA, DÅ MAN SKA SKRIVA OM EN BOK SOM ÄR DÅLIG, NÄR MAN HAR TIDSPRESS PÅ SIG OCH NÄR DET GÅR SKITDÅLIGT. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!



onsdagen den 2 mars

Kom just hem från skolan. Gick genom stormen. Det var inget vidare kul. Jag tror jag skippar skidåkningen som jag hade planerat att göra ikväll, det ÄR för snöigt och kallt. Men imorgon, då jävlar. Då ska jag åka efter kemiprovet som jag ska plugga till nu. Efter ett varmt bad då vill säga. Ja, det vore nice. Ha det fint!


Julia


Den här klänningen heter Julia-dress och är från
Rules by Mary. Jag tycker den är himla söt. Men...
känns onödigt med sommarklänningar just nu. Eller?

RSS 2.0