Uppdate.

Ja, det var ju ett tag sen nu. Men jag vill göra det till någon slags rutin, söndagsupdate. Det är som bra, för helgen är ju liksom.. frihet. Anyway, jag har firat min 44 (43 trodde jag)-åriga pappa, vi drog till Skellefteå för shopping, middag och bio. Det var riktigt trevligt, och jag fick umgås med min kära lillasyster lite också. Sen har jag väl spenderat sisådär hela söndagen åt en fördjupningsuppgift inom kemi, det var riktigt jävla tungt med tanke på att det jag skrev om inte intresserade mig ett dugg. Men man har såna måsten, om man vill komma någonstans i livet.
En fullspäckad vecka väntar. På onsdagmorgon åker jag till huvudstaden, och ska uträtta ett litet... ärende kan vi kalla det. Det sträcker sig över helgen också, eller obestämd tid. But I won't be back until sunday. För jag kanske skulle sneppa förbi Kalles sommarhus i Stenskär, och se hur dom har det där. Hört att det ska va fint, och renoverat.
Ja, vad ska man säga. Livet går upp och ner, men det går iallafall framåt och saker förändras så det är bara å hänga på så gått det går och njuta av sina dagar. Godnatt, först gör jag en repfas sen äre sängen som gäll!
Julia
Gillar den här. Vi påväg från en weekend i Luleå. Kalle är tröttast.

HEY YA!

Pojkar, pojkar, pojkar... Jag måste bara få säga att ibland är det gaanska så roligt att gå skola med dessa "män".
Skrattretande!

Jag klarade lastbilskortet i veckan. På första försöket! SjälvförtroendeBOOST! Jag riktigt kände hur bra jag var när jag kom tillbaka efter uppkörningen med fetaste smajlet asså, och det kändes så jävla bra när man fick se killarnas miner.. *fnizzar* hehe
Nog för att jag inte trodde att jag skulle klara det pga. min nervositet eller att jag helt enkelt inte kan köra lastbil. Men he kunde jag tydligen. He ska va kwinnern till allt!

Annars har denna vecka varit väldigt hektisk med plugg och Arbete på väg. Och sommarn har typ kommit! Fast snart skulle det bli kallt igen hörde jag. Jao jao jao, resväskan är i princip färdigpackad till Kreta.
He är nästan för bra för att vara sant!

Happiness!



/EGO EHJ


En tanke

Att jag stiger upp före fan fast jag inte behöver kan man fundera på. Att jag dessutom inte har sovit något (med " på något) på tre nätter gör inte saken bättre. Men vädret har varit underbart sen så har man bara haft alldeles för mycket att tänka på. Så jag har börjat skriva dagbok, typ. Jag tror det är ett bra sätt för mig att få ur mig allt. Om man inte har någon att prata med. Då kan man dividera med sig själv om olika saker, typ ta dusch/ta inte dusch? Nä jag skoja. Men jag tror det kan vara bra för min emotionella sida, som är ganska så stor del av mig just nu.
Jag fick en ros igår av min pojkvän. Det var en så fin grej att få en sån måndag att jag blev varm i hjärtat. Det är tredje gången på kort tid som jag får en ros för ingenting. Sånt kan göra mig så glad. Jag ska också börja med sånt, alltså hitta min ros-grej. Typ, skriva brev.
Det börjar dra ihop sig för Stockholm och jag är typ... inte redo! Inte redo eller peppad alls, men förhoppningsvis ska det ge med sig efter helgen för jag ska bli tuktad av BDP. De ska kritisera mig som aldrig förr, så att jag kan bli bättre. Jag menar, hur kul är det att höra negativa saker? MEN HUR KUL är det inte när man förbättras? Det är värt.
Nu ska jag sova, för jag börjar inte förrän 10.30. Jag ska inte på lektion, jag ska trotsa den kognitiva beteendeterapin och ligga i en sova och bara prata. Om mig själv och hur jag mår, som jag alltid gör. Men jag tror det är bra för någon utomstående att få en inblick, så den kan typ ta ner mig på jorden igen eller säga "det är okej, Julia".

Söndag

Ja, helgen var lång och underbar med växlande väder. Känns som att man hunnit det mesta! Köra bil, sjunga på bröllop, spela The Sims, spela brännboll, äta glass i solen med vänner, grilla på en brygga (omgiven av is, dock), gått ut på krogen, gråtit, haft deeptalk, städat, kramats, gått promenader, funderat, pluggat och bara varit. Alla delar av mitt liv i en enda helg, perfekt. Och som alltid när det kommer till mig, så växlar känslokurvan ganska drastiskt. Men det är sånt jag får ta helt enkelt, man är ung bara en gång. Tack till alla inblandade, he va kul!
Julia

BLIXTAR OCH DUNDER

Jag har varit rätt så rädd ikväll. Vi hade ett helt åskoväder RAKT OVANFÖR vårt hus, och blixtarna som slog varje sekund var inte små. Usch. Jag hatar åska. Så vi åkte iväg i bilen och körde tills det hade lugnat sig. Och nu är vi tillbaka, välbehållna.

Imorgon ska jag sjunga på bröllop, det blir intressant! Sen så skulle ju vädret vara ganska fint så det blir väl lite schtek skulle jag tro. Och lite gos med Kalle och Sara! <3


Julia


Jag och min bästis.


Torsdag

Idag sitter vi här, och solen skiner. Sara kom igårkväll och vi ska väl försöka styra upp en grillkväll. Det är ju bra! Ja, och så har jag ju massa plugg som jag måste göra med det är en annan historia. Jag får försöka hitta ett sätt.
Kalle har en så jäääävulst bra ny dammsugare, som gjorde vår "gråa" matta vit igen. WOHOOO!
Hejdå!
Julia

Kärleeeeek

Jag skrev i bloggen i söndags, men allt hade försvunnit så då blev jag lite besviken.

Dom senaste helgerna har iaf varit kung, artonårskalaset/valborgs blev helvetes lyckat och lappispremiären den ÅTTÅNDE MAI också! Körkortet sitter sjukt fint, har kört rätt många mil hittills.. KÄRLEK!

Och jag är så fruktansvärt nöjd över mig själv. Jag klarade yrkeskompetensen och C-teorin, det trodde jag aldrig att jag skulle göra. Så då blev jag nöjdare än genomsnitte. Joel kom hem idag, då blev jag också glad.

Och nu börjar det närma sig 22:a maj då he bär iväg åt Kreta. Men man ska inte hoppas för mycket på det, för helt plötsligt är det ett askmoln i vägen

Nu ska jag he mig ut på longboarden i solen!



/EHJ

YANKEE DOODLE

Kalle tycker att jag är dum, för att jag inte visste vilken låt han spelade på mandolinen. Det var inte kul.
Anyway, så håller jag på med en svenskauppsats just nu om Renässansen. Förbannat jävla tråkigt, men jag måste ju försvara mitt mvg i svenska så det är bara att sätta till "finsvenskan" och kreativiteten. Sen så kände jag mig även duktig igår när jag skickade in engelskaläxan TRE dagar innan inlämningsdatum. Och gjorde en repfas! OCH SKREV TRE PROV! Nothing can stop me now! Egentligen, men vi säger så.
Idag finns plugg på schemat. Och lite sång kanske, om Kalle är på humör. Och sen så är det ju faktiskt åttånde maj, vilket innebär trevligheter ikväll! Jag ska nog unna mig en dusch idag, haha. Mitt hår är INTE fint.
Tiden bara flyger iväg, jag menar. Det är v 19 på måndag, och.. vi är inne i maj nu! Helt sjukt, och tänkt allt man ska göra i sommar som kände som en evighet kvar. Men snart är vi där. Känns bra på något sätt, känns ljust.
Nu ska jag fortsätta på min svenskauppsats, ett brev till kungen. Får inte låta honom vänta för länge, jag ska hinna resa till England och Frankrike på ett dygn. Den ni.
'
Här är min hundvalp som jag glömt att visa. Han är rätt söt :)
Julia

RSS 2.0