1:a advent

Jag vill att mina bröder ska längta hem.













/EHJ

Tacksamhetssjuka

Alltså jag vill bara säga tack till alla jag omges av. Klassen, familjen, närmaste vännerna, släkten, musikerna, musikläraren och allt bra folk som man bara vill ge en fet elinakram till!
Särskilt till Andreas GREGA!
Helt sinnessjukt. Jag fick liksom en kram av han igår, tjänn du. Förstå hur he tjändes.
Fin karl som gör fin musik! Kan även meddela att en Lars Winnerbäck int va så himla tråkig som jag trott. Han är faktiskt jävulst bra live! Blev dock lite less efter några timmar... Och ännu lessare på vägen hem då låten "om du lämnade mig nu" spelades ca. 50 gånger om. Just nu hatar jag den låten så mycket så jag vill bara gå å slå nånting med min knytnäve då jag hör den, jajemän.



TACK GREGA!
Sjuka mängder!

Du borde ge dig själv en mjukare ton

Men tro ni he kom å vaal nå tryck på Coop arena på onsdag?!
Om int anne så kom ja å se till att he bli he! FYFAN!





Ja helvete vilken artist alltså..
Wow.

En helg i schtauen

Ja tyck om Mellansjö, där vi ha våran lilla timrade stuga. He är ett sånt jävla mysigt och avslappnande ställe.
Å så blev jag å pappa bortskämda av Sivs gomat! Helvete va hon få till he!

Nåra bilder på det då!












Torsten å mysSilje!














Å nu äre bara tre dagar kvar tills vi ska på Andreas Grega ♥
(och Lars Winnerbäck)

LYSSNA FFS! FÖR DETTA ÄR JÄVULST BRA!





PUSS
/EHJ

Den där saken på väggen

När jag var liten lekte jag med den som en leksak. Den gick sönder. Och sen dess har den hängt på väggen och ingen har ägnat den en tanke. Tills för någon dag sen, då det slog mig att den är ganska cool. Och att den kanske går att laga.

Så nu har jag googlat massor massor. Det var inte en banjo, det var inte en ukuleke, det var inte en mandolin.. Det var en balalajka! Från fukking Russia. Då jag såg att den ursprungligen var från Ryssland kom jag på att pappa köpte den när han jobbade där. Så nu ska det här bli mitt instrument, den tresträngade runda balalajkan! För den ska tydligen vara trekantig, men äh.





Julia

Ambitions

Jag har nog aldrig varit så ambitiös som jag varit den här veckan nånsin. 
Mamma är ju borta så jag har tvättat, lagat mat med pappa, städat och framför allt GJORT SKOLARBETE!
Är jag nå nöjd då?!

Fast hur mycket jag än pluggar matte så fastnar det ändå inte.
Jag tänkte på just det idag. Varför är jag så himla onödigt trög? Alltså sådär rent pinsamt? Ska man våga sig på Bkursen? 50p? Det är ju viktigt. Läser man inte matte b så är man inte behörig till högskola var det nån som sa. Det är säkert så. Jävla helvetes satan. Vi är ju knappt halvvägs i a-kursen.
Asså fan, jag kommer inte hinna läsa matte b. Eller kommer jag att hinna? Kommer jag att klara det?
Alltså jag gillar inte matte, inte ens lite.

Nä nu ger jag mig, blir ju snurrig i skallen om jag ska hålla på å fundera hela tiden.. HE FÅ HELT ENKELT BLI SOM HE BLI!



/EHJ

Min finhund



Glasögonormen reflekterar ljus



Ja för fan - en kickass-låt!
hehe

Kick some ASS!

Denna dag har varit en bra dag, hann köra lite 210 och tog bort en jordhög från ett dike.
Sen redovisade jag min kickass dräneringsoffert och därefter skrev jag en faktura. En helt vanlig dag på skolan med andra ord.

Till helgen ska jag och pappa till stugan å må! Skönt å få komma iväg och slappna av en helg. Äta gomat, basta, umgås med fastern och eventuellt (om det kommer mer snö) ta dit skotern.


rmk och joel i påskas


Å nu är det bara så här att jag helt enkelt ska plugga matte för vi har prov på fredag och då ska jag kicka ASS!
(man är cool då man använder kickassmetoden)

He ä ba så he ä.
Jå.
Häjdå!

/EHJ

you dream it, I live it

Ja, mitt liv. Vad ska man säga om det? Det är verkligen verkligen verkligen som en rollercoaster. Men jag tror att det är jävligt bra. Att man går in, sen ut, från olika faser som innehåller plus och minus. Ibland går man tillbaka till det gamla, ibland kastar man sig in i något nytt.

Just på senaste tiden så jag har varit ganska up and down, ni vet. Som jag brukar bli. Men jag försöker verkligen att inte trycka ner andra i mina downs, för det verkar inte uppskattas. När jag är glad, brukar jag bli ganska döv. Men jag sjunger ofta. Och det är ju någonting bra.

Jag gillar egentligen inte att blogga, just för att vem som helst faktiskt kan läsa det här. Jävla skit alltså!

Jag gillar musik. Så mycket, så jag vet faktiskt inte var jag ska ta vägen. Och jag gillar att jag inte är den enda som faktiskt gör det. Den 24:e (alltså dagen innan Grega), så ska jag spela på Öppen scen. Och det kommer låta så vackert. Blir en duett med Kalle, som såklart är musikgeni. Han kan spela gitarr (check), spela piano (check), spela mandolin (check), sjunga (check), skriva egna låtar (check). Och sen massa andra check, men det är en annan historia. Jag längtar, var så länge sen jag satte mig ner och hade ett lugnt akustiskt framträdande. Det är det mysigaste tycker jag. Och så ska ju min kära kompanjon Elina också spela, fiol då. Jag längtar att få höra henne också.

Sen så kanske jag ska skaffa lägenhet. Något som jag velat göra sen jag började högstadiet, i princip. Och nu finns det en jättesöt liten lägenhet, ledig. Och jag står först att ta den. Känns gaanska coolt. Men då är det ju som sagt endel pengar involverade och det tål att tänkas på. Det är ju mycket man får dra ner på liksom. Man kanske inte kan unna sig fullt så mycket som innan. Men det kanske är värt det. Ett eget ställe. Ett eget mysställe för mina instrument, mina högtalare, min säng och massa ljus. Åh, jag blir helt kär.

Jag vet att klockan är sjukt mycket. Och jag vet även att... tiden går, och man måste ta vara på dagen. Seize the day, så att säga. Och jag vet även att det här med skolan är knepigt, och att det INTE är ok att försova sig för ofta. Och jag måst träna, jag måste träna, jag måste träna. Minns inte sist alltså, inte bra. Men jag mår bra ändå, konstigt nog.

Nej nu får det vara nog. Ikväll spelade jag gitarr, sen laga vi middag (chyckling... haha, jag är så trött så jag höll på att stava kyckling fel.. herregud), sen blev det en film som jag inte såg slutet på för jag for hem. Sen så dansade jag litegrann, det tycker jag också om. It makes me feel complete.

Gud va seriöst inlägg jag skrev, inte alls roligt nånstans. Jag skrev ganska mycket om ingenting också. Men det är min ena djupa halva som talar just nu, den andra är någerst och svamla.


Julia


Tog tag i livet

Jag måste få ge mig själv lite beröm, för ikväll har jag varit produktiv.
Först for jag till gästis och gjorde skolarbete med Stoffe. Gjorde klart en hel dräneringsuppgift (uträkningar utav bara satan!) och gjorde färdigt distributionshäftet som jag har hållit på med sedan i september.
Nu är det slut på lata dagar! Känns förjävligt bra!

Och just nu sitter jag i badrock och har för ett tag sen duschat bort all gammsvett.
He va härligt.
Livet ä underbart.


i en kyrka, på ett dop

/EHJ

Fake empire

Dekadent måndag! Slaskigt, dimmigt, regnigt och allmänt jävla grått.
Tur man satt i en varm och fräsch hjullastare iallafall.

Nu jävlar ska jag whiiil. Sen minta skolarbete!

och en jävligt bra låt på det



/EHJ

Facebookberoende

Hej, jag heter Elina och avaktiverade min facebook idag pga. all tid som spills där.
Men det går alltså inte att ta bort en facebook.
Min moder for till Malta med halva Arvidsjaurs befolkning (typ) igår. Jag kommer att sakna henne, för min mamma är trots allt den enda mamman jag har och jag är väldigt glad att hon är som hon är. (och jag är lite som henne också, sådär lite disträ och kanske en aning speciell)
Så nu är jag ensam med min käre far och hund. Pappa är bra, han är lugn.
Fan vad jag saknar mina bröder.
Å just nu känn jag hur känslosam jag bara tvärblev. Därför ska jag tända några ljus i mitt rum, äta mjölkchoklad tillsammans med ett iskallt glas KOmjööööööööööölka.

Nu blir det en ny vecka, no. 47. NYA TAG. Jag är fan pigg, frisk, vaccinerad och längtar som satan till Andreas Grega den 25:e! OCH DESSUTOM SLIPPER JAG KÖPA JULKLAPPAR I ÅR! Förutom till dom yngsta släktingarna, och till dom brukar det inte vara så svårt att hitta något. He känns jävligt bra.


dig dog

Hej

!

vaccinet är taget

Japp. Alltså jag vet it vad jag ska skriva. Jag är hjärndöd. Biverkningar av vaccinet? :S Nej jag vet inte, men jag vet iallafall att en lugn och skön helg stundar med gitarrköp SAMT att vi kommer gå ut från Soumi soffa i Luleå ett tiotal tusen kronor fattigare... Längtar!!! Ha det fint barn, don't play with the fire.


Julia


MUSIKEN HAR ÅTERVÄNT TILL MITT LIV. JAG ÄR PÅ VÄGEN IGEN.

Ibland behövs det en push för att man ska orka tillbaka liksom :)

Tisdag

Idag hade jag idrott på morgonskvisten, sen bara en timmas svenska på eftermiddagen. Så jag har sovit endel. Och nu känner jag mig som en ny människa igen.

Alltså jag vet inte vad det är med mig. I have too many faces. Jag är antingen eller. Inget mellanting. Glad - ledsen, hög - låg, hoppfull - ångestfylld, lat - stressad, för pigg - för trött, kvicktänkt - hjärndöd, ofokuserad på mig själv - egoistisk, inspirerad - helt tom, smart - helt jävla bombad, bra vän - världens idiot.

Snart kommer Snurran och då ska jag nog äta mat för sen äre boxning och då ska vi jävlat SLÅSS för livet. Ses senare folks!

Keept it loose, keep it tight.

 

Julia

 


Bloggdrottningen Kissie. Fan va snygg jag känner mig!


Fantastiskt



Jå, som ni ser (eller hör) så var he FACKING grejt! Och nu längtar jag tillbaka till Stockholm. Får ta en standby-helg nån gång framöver kanske!
25 nov blire Andreas Grega i Luleå! Han ska vara förband till LArs Winnerbäck.. och han har jag då knappt lyssnat på nånting i mitt liv. Bara nån låt. Ska bli intressant, för jag gillar han inte så jättemycket..

AJJA, HARNE BRA OCH BLI INTE SOM HITLER :)

/EHJ


Mat är bra

Hej hej hej!

Idag har jag kört traktor. Gode kul, men schmetut på fälte NANTING.




Blir glad varje gång jag ser den här!

/EHJ

JÅDA

Jå men vad ska man säga. Den här helgen har varit intressant, lärorik, spännande och helt jävla sjuk. Men jag ler åt världen. Den vet inte bättre.

"DO DO DO YOUR DIRTY WORDS COME OUT TO PLAY WHEN YOU ARE HURT?
THERE'S CERTAIN THINGS THAT SHOULD BE LEFT UNSAID."


dags att skriva låt, puuuuusssssss på er alla fina söta människor i världen!!


Julia

Ozzzzzzzzzzzzy

Fan vad skönt det är att sova när man är trött.

FREDAGSMÜS

Häjzzan!

Fredag idag, vilket innebär så sjukt mycket chill att det kan ni inte förstå. Elina spelar fiol och jag försöker få ner all mat jag åt till middag. Det blev helt enkelt för myche! Jo nej men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. En film och lite gottis skulle sitta fint. Sen så är det ju öppethus imöra på Sandbacka! Men jag ska med min fader till Skellefteå och "göra stan" som tanter brukar säga. Hehe.

Sen får man se vad helgen har att bjuda :) HÄJDÅÅÅÅ!

Shulia



musicmusicmusicmusic

Jag är en människa som blir deprimerad om jag inte får höra musik. Det första jag gör på morgonen är att koppla in min ipod till högtalarna och det sista jag gör innan jag somnar på kvällen är att lyssna på musik samtidigt som jag ligger på spikmattan. Skolan (inte när jag är med min klass då) är en grå och hängig plats utan min ipod. Men med musik händer det grejer!
Jag klarar inte av att sitta still om jag inte hör musik. Känner mig på nåt sätt avklädd, eller typ rastlös?
Och om jag spelar fiol hamnar jag i en annan värld, en drömvärld typ. fantastiskt!



Idag var dock en dag utan min ipod. En seg, hängig och allmänt sur dag. Ingenting gick som det skulle. HATAR DET! och nu FÖR FAAAN ska jag äta korvmackor och dricka te och burrner mig i min lillsoffa! FÖ FA-AN!!!

Liebe.

/EHJ

WHEN THE BAD THINGS TAKE OVER

Helluu, jåda hej hej. Idag är det onsdag VILKET INNEBÄR kvällskurs. Yes!
Fan va tråkigt alltså jag vill bara å och dö.

Varför varför varför ska jag alltid bli låg såhär? När inte ens bästa vännen kan få en att må bättre. Men det går över förhoppningsvis. Nu kom min syster hem så nu blir det farsdagspresentjakt. HEY!

 

Julia

 


Please give me more NRJ.


En himmelsk drog

Idag är det vanlig tisdag, och livet flyter på som vanligt. Jag fick till och med mig Elina på boxningen! HEHE. Det blir lyckat! För jag är så himla peppad, för jag har intr tränat på hur länge sen helst.

Nu kokar jag mackisar och ska gö nå köttfärsås, alldeles sälv. Det är ensamt, men man måste ju äta!
Jag vill ha en egen lägenhet, där vet man då iallafall att man ÄR ensam, inte som nu då man sitter och väntar på att någon ska komma hem...

Nä, back to business. Ska även börja plöja min matte c/d-bok.... TJING!



Julia

1, 2, 3, HÖG, 4, 5, 6, SPLIT, tryck ner kopplingen

Idag körde jag upp för B. Jag klarade det faktiskt. Synd att det är så länge kvar tills man är arton, men whaEvvaaah.
Hade min första körlektion för lastbil idag, vi körde till Abborrträsk.
Å nu sitter jag med mitt tunga huvud och lyssnar på some good fucking music. Borde börja på mitt "lilla" nkarbete som ska vara klart på torsdag. Det är jättekul.. nä men om man var jätteintresserad kanske det hade varit det.

HEJ RÅ



/EHJ

RSS 2.0