Achtung X-mas!

Alltså årets pepparkakshus blev väldigt bra måste jag säga. Jag och Elsa dominera verkligen i år! Lika roligt som alltid. Har en massa bilder som ska överföras till datorn då jag har tid, men eftersom jag fick rycka in i guldgruvan (asså en riktig gruva, med guld i ni vet!) mån-ons så är jag lite sliten, ja men nå så jävulskt ja jävulskt. Jag fick även äran att köra deras nyaste A40 D, men så snällt ja men så snällt. Trevlig värre! testade 385:an idag, för er som vill veta, och jämfört med Huddigen så kan man väl säga att den är ganska stor.. Skopan väger 8 ton, he säg en del. Ja men nå jävulskt ja men jävulskt.
Kom hem nån gång för ett tag sen, packade upp grejer, städa, tvätta, duscha och allt som hör till det så kallade arbetslivet. Jag gillar det. Skönt att vara arbetstrött för en jävla gångs skull!
På vägen hem från jobbet så hade Tommys pickup frusit så det fanns ingen värme i sisådär 5 mil, i -28 grader. Skönt! Men man ska inte klaga. Stannade till i Storuman och tinade upp bil och människa på OK. Åt en korv, drack lite kaffe. Körde sen hem glad å nöjd i en varm, ganska studsig (frusna dämpare) pickup. Ja men förstå så trevligt jamen trevligt.
Känner att jag är väldigt seriös och intressant, som alltid, men jag gör mitt bästa! Om en timme droppar morbrors familj in hit, imorgon kommer bröderna hem och på fredag blir det julafton med huset fyllt av släktingar. Man klaga ju int direkt.
Förlåt för alla svordomar... Jag svär så inåt helvete mycket. Fyfan..
GODNATT, GODJUL
/EHJ

Aldrig ensam

Den här låten lyssnade jag på några gånger för ungefär ett år sedan... Sen glömde jag bort den. Sen kom jag ihåg den och kom även ihåg att den var jävligt finmysig, fast ganska dyster.
Jag tycker den passar bra i vintermörkret och kylan. Den är fin att lyssna på i ett varmt rum med tända ljus såhär på kvällskvisten.
Det är något med det där stilrena, mörka i låten som gör att den är så jävla fin.

Fin helg

Då var den efterlängtade helgen över. Den har varit bra. Flög till Stockholm på lördagsmorgonen, tog flygbussen till Västerås. I väntan på skjuts till signalisten så gick jag runt i stan och frös, kollade på folk, impulshandlade en tröja och ett par vantar.
Sen kom Bossy, vi fikade. Det var kul. Sen åt vi middag på Jensens böfhus, vi rent lyxa till det. Fett bra mat, ja säg då he.
På kvällen kika vi på Inception. Somnade som vanligt under film, men den verkade som komplicerad och bra. Måste se den igen! Grymt mysigt att träffa Bossy igen, lika härligt å ses varje gång. Fastän det inte blir så himla ofta.
I lördags tog jag tåget till Sthlm och hälsa på i Spånga hos bröderna i radhuset. Vi for in till stan sen och åt middag på Marie Laveau. Jag åt ett ostron till förrätt (25 späänn för ETT ostron!!!!) och det smakade slajm+snor+saltvatten. Jag kan med glädje säga att jag inte äter det igen. Men köttet var gött så man fick då valuta för pengarna. Sen drog vi vidare till nån liten sunkig krog på söder och sen till Debaser och Daniel Adams-ray. Jävligt jävligt bra spelning. Grymt tight band, alltså rent grymma musiker. Den enda detaljen som var lite sämre var att det inte fanns någon luft i lokalen. Det behöver man som ibland.
Och på söndagen for hela familjen till Bålsta och träffa faster, kusin och kusinbarn, riktigt trevligt var det! Dom bjöd på gooomat och sen skjutsade dom mig och mamma till flyget. Som var lite försenat, men vi tog oss ända hem till kylan. När jag klev in i huset var det 12 plusgrader inomhus. -25 grader utomhus. Bara att elda elda elda och sen gammeldags burr ner sig i sängen och huttra sig till sömns, nöjd och glad efter helgen.
Och ikvällst kikade vi in luciatåget. Jävulskt duktiga var dom. Sen blev det lite lussefika, riktigt müüüs. Julstämning på det ja!
Nu ska jag gå ner och kolla på Grotesco!
Tjatjatja
/EHJ
bra låt fin text
ja men nå jävulskt

Jag hinner inte med

En bild från hösten 2008. Känns som att det var ett tag sen. Då man började första året på gymnasiet, då man var osäker och lite rädd för allt det där nya.
Vad hände med tiden? Snart har jag bara kvar en termin. Sen ska jag ut i arbetslivet. Läskigt, kul och konstigt. Helt plötsligt så är man vuxen och ska jobba. Undra vars man hamnar. Det blir nog kul.
Dom som gilla reggae eller Miike Snow gillar säkert den här låten:
/EHJ

Help I'm alive

I går kväll kunde jag inte sova, så jag satt uppe och skrev en lista på saker som dök upp i huvet.
Listan innehöll:
Städa
Plugga
Lära mig prata franska
Söka jobb i London i framtiden kanske (bara en jättekonstig men lockande tanke jag fick)
Köpa julklappar till mina små kusiner (vi struntar i att ge varandra julklappar i familjen, så det blir bara till de yngsta barna i släkten)
Skänk pengar till musikhjälpen
Skicka iväg Bossys vinterdäck till V-ås
Far till Paris med familjen
Köp nån slags studentklänning
Gör E-faser
Plugga religion...
Konstig ordning på allting, men det är ju som det är just nu, helt upp och ner. Gjorde mest den här listan för att strukturera upp livet lite, men jag vet inte om det hjälpte..
Min TV har fastnat på tv-bänken, asså han gå jävlat säkert int att få lös. Vem har limmat fast min TV?!
Nästa helg ska jag äntligen äntligen få träffa Bossy igen!!! Sen blir det Daniel Adams-ray med bröderna (som blivit med radhus) på Debaser på lördan, blir nog fint. Ser fram emot he nå jävulskt.
Snart är det jul.
Och det är ju kul.
Den här är den bästa jullåten ever och jag saknar pappa idag, eller mer som varje dag.
Jå, ja jajemän.
Hoyhoyoboy

RSS 2.0