....hemmafru?

Alltså det här med att vara hemmafru var ju ganska kul. Steg upp klockan 5 då Joel och Bossy också gick upp, åt frukost, drack kaffe, gick ner i tvättstugan och plockade ner kläder, hämtade sängkläder och tryckte in i maskinen och gick på en rask promenad med Rakko i morgonsolen. Frisk och härlig höstmorgon. Sen tog jag tag i min garderob (får alltid ångest då jag öppnar den) sorterade, vek ihop, slängde bort. Det blev himla fint. Till det lyssnade jag på väldigt skön och tjejig musik; Kings of leon. Vilken braaaa daaaag!
Sen ska jag och Susanne fixa gourmet-köttfärssås till middag. Satan så husligt!

Leva varje dag

Nu har hösten kommit. Löven blir lite gulare för varje dag som går, men än är det inte riktigt helt höst, för värmen är kvar och den där låga höstsolen stör inte ögonen än när man jobbar. Min sommar har varit väldigt bra, jag har hunnit med att jobba hårt och lärt mig en hel del på jobbet, har även kört ganska mycket grävmaskin. Jag har varit ledig och åkt bort och haft grymt kul och sett Foo fighters.
Vädret har varit helt otroligt bra, sol nästan jämt och jävligt bra med värme. Har försökt att njuta så mycket som möjligt av varje dag, vissa dagar har förstås varit lite svåra men så är det väl med livet. Man kan inte alltid vara solsken, fast man kan dock göra sitt bästa.
Vattenskidor hemma
Hotell i Köpenhamn
Köpenhamn
Brösarps backar i Skåne
Skruvning i dumper.

Då jag kommit hem från en arbetsvecka så har jag flera gånger haft Bossy väntandes på mig här hemma. Det har varit fint. Han är för övrigt i skogen och röjer åt oss idag, så jag är hemmafru för första gången. Har hunnit med att fixa lite i peggan, burit bort några lastpallar, gå på skogspromenad med Affe och Rakko, köra fyrhjuling, dricka kaffe och dra igenom hela adiagot och allegrot till pragsymfonin.
Som det ser ut just nu så blir jag nog kvar i Kaunisvaara ett bra tag. Jag som aldrig trodde jag skulle kunna tänka mig att jobba där, men helt uppriktigt så stortrivs jag i gruvan. Men vi får se vad framtiden har att erbjuda, kanske åker man iväg någon annanstans, vem vet.
Jag ska fortsätta trockla igenom mina NUS-stycken nu. Och Julia flyttar till Frankrike ikväll, SJUKT.
Kommer ihåg då vi gjorde den här bloggen, tror det var i nian. Tiden alltså... Fan vad den går FORT!
PUSS O KRAM
EHJ
DETTA.ÄR.BRA

Hejdå! Au revoir!



/Julia

RSS 2.0