Monday

Godmorgon i stugan!
Varför säger hon godmorgon mitta dan, tänker ni säkert. Just det! Det är arbetsvecka, och arbetet sker på natten.
Har stuvat i ordning en hel del matlådor och packar diverse viktiga saker man ska ha med sig nu så jag är i princip redo för vad som helst.
Veckorna dom bara går och jag hinner faktiskt med en hel del! Hinner även mysa med finnen och norrmannen (hunden och katten), skriva projektarbete, äta och leva som en glad liten jävel. Jag har då ingenting att klaga på egentligen. Fast nog saknar jag pappa mer som varje dag, hela tiden.
Tur man ha en som trösta en här hemma! En spinnande lurvig liten sak.
/EHJ

Hej bloggen

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva nu. Jag har bytt ut bloggen lite mot dagboken. Känns mycket bättre. Det ger mer, typ. Och jag kan skriva hur jag verkligen mår och hur arg jag verkligen är, och hur glad jag verkligen är. Ja. Och jag gillar att lyssna på musik och här kommer en liten lista på mainstream/pop/rock-musik som gör mig glad just nu. Nu; plugg.

Håkan Hellström – Nu Kan Du Få Mig Så Lätt

Jackson Browne – Oh, My Love

Regina Spektor – The Call

Missy Higgins – The Special Two

Damien Rice – 9 Crimes

Daniel Adams-Ray – Förlåt att jag aldrig sagt förlåt

The Killers – Mr. Brightside

Howie Day – Collide - Acoustic Version

U2 – With Or Without You

Laleh – Live Tomorrow

The Attic – In Your Eyes




Julia

Svartliden

God morgon! Här sitter jag och är ganska nyvaken och har precis ätit frukost i husvagnen. Klockan är 16.11. Jobbnatten gick bra, jobbade 18.00-05.30. Premiär för mig att jobba natt och jag är nöjd över att det gick så bra. Jag ska försöka göra lite E-faser och skriva på projektrapporten nu tills skiftbytet, så ni val hane!

Puss

Stek

Har precis klämt i mig sjuka mängder älgstek, satt fint nånting jävulskt. Rent för bra, blev alldeles pömsig, hehe..
Nu blire burr ner sig i soffan med Affe och eventuellt kolla på en film, kanske man eventuellt skulle tvärfara på konsum och inhandlat sig en snarrapåse? Så stekigt.
33 minusgrader idag, men nu stiger temperaturen för fullt! bara minus 15 nu, heja heja!

Skolaskolasko-ola

SNART TAR VI STUDENTENTNTENTENTENTENTENTEN! Kan ni fatta? Inte jag! DÅ ÄRE FÄST!
Nä men seriöst, idag var jag på skolan för första gången för i år och blev inte bara lite taggad.. Dock fick jag reda på att jag inte har gjort ett enda jävla prov i fittreligionen, ååååååååh jag ville bara kasta mig ut genom fönstret med huvet före. Så fruktansvärt deppigt ämne, det finns nog verkligen inte nåt ämne som är så hemskt som religion. Jag blir psykiskt sjuk av det. Och jag behöver inte lära mig mer om det, jag kan liksom det viktigaste. Förlåt Gud för att jag skrev "fittreligion". Polisanmäl mig om du finns! nananananaaaaanaaaaaaaa.
Nä förlåt, det där var okänsligt. Men jag känner bara att jag blir så jävla bitter då jag tänker på allt som har med det där och göra, alla krig, alla stackars människor som bäddas in i nån slags falsk trygghet, samtidigt som folk dödar varann hejdlöst, folk dör i fruktansvärda sjukdomar, barn får sitta och sy adidas-dojor till rika världen och svälter själv ihjäl för dom får knappt någon lön och världen svämmar över av global warming. Folk ber; BLA GUD BLA BLA BLA BLA JESUS MESSIAS, AMEN. Och så står bara den där Gud och hånskrattar. Eller gör han? Kan nån förklara?
Nu lämnar vi deppämnet och går över till lyckoämnet! JAG FICK MVG I SAMHÄLLSKUNSKAP! TACK LÄRARN! Firade detta med att äta räk-toast med avocado till middag. Fan så stek, nästan som Blondinbella. En mycket vidrig människa att lyssna på och titta på för övrigt!
Oj vad jag yttrade mig nu, hoppas ingen blev arg eller känner sig kränkt.
GOKVÄLL! /EHJ


seven days

En vecka har gått sen Alfred flyttade in hos oss. Gosedjuret vårat.
Lite tjatigt med katten här, jag vet. Men han ääää ju så fin. Snart blir det lördagsmiddag och mys, fan va mulligt va!
Ja å gooossAffe right here right now.

Peace and love

/EHJ

Tillbaka

Det var ett långt avbrott från bloggandet. Jag vet inte riktigt vad som hände, men tiden bara försvann. Tankarna ägnades åt annat än bloggande. Och det är ju så, även när jag skriver dagbok, att man skriver mest när man har tråkigt eller är nere, och på sistone har jag varit väldigt glad av olika anledningar. Mest kanske för att det varit jul och vi alla fått vara rejält JÄVLA lediga!

Det har väl inte hänt så mycket egentligen, man glömmer så lätt var dag. Men sen kan man minnas någon månad tillbaka sådär, konstigt.

Idag kom vi tillbaka från Åre. Jag, Kalle och den där SD:aren, alltså, San Diego killen Alix. Vi gjorde oss en välbehövlig och utsökt middag kallad Quesedillas (stavar jag rätt?). Sedan begav jag mig till Pjesker. För imorgon ska jag och min syster unna oss spa i Skellefteå. Mycket trevligt.

Ja, och på tisdag drar skolan igång igen. Jag längtar. Det var allt från mig Julia.


JULAFTON I PJERRAN

Affe - dag 4

Nu har Alfred bott här i 4 dagar. Gu så fantastiskt. Allt går bra, han är ju ganska gosig som sagt. I natt vaknade jag av att han kröp ner bredvid mig under täcket och skedade med mig. Asså ja klaga int!
Perfekt sovsällskap då man har väldigt långt till sin egen karl..
PUSS 

Dieselmotorn

Så sjukt mysigt att vakna upp till en sjukt mysig katt som spinner likt en dieselmotor.
Nu ska jag ut med hunden!
/EHJ

Pepparkakshus, jul, nyår, Alfred

Julen i år var inte som förr, men den var mysig ändå. Fint med småkusiner på besök också, det gjorde julen ännu bättre. Hela jullovet har varit mysigt med familjen och släkten, och ännu mysigare blev det av att det inte blev något jobb i veckan=en till lovvecka=lovely. Nyåret firades in med god fisksoppa, mycket folk och rent av jävligt mycket dans hemma i Renudden.

Första dagen på året 2011 åkte vi och hämtade Alfred, en katt som blivit husselös. Vi passar som ganska bra ihop, jag och Affe. Han var dock lite ovårdad och skygg när vi hämtade honom, men det fixade vi. Lite kärlek och klippning så blev han som ny! Kan meddela att han är jävligt fin och gosig, våran katt.
Rakko tycker det är konstigt att han inte längre är den enda "lillvännen" i huset, men han verkar acceptera det.
Året 2010 har varit det bästa och kanske det värsta året hittills. Många många bra saker har hänt och många mycket sorgliga. Men det är saker man måste lära sig leva med precis som med allt annat. Saker förändras och livet måste fortsätta för oss levande. Tacka fan för att man har en sån fin familj och fina släktingar och vänner som jag har.

Elsa & jag lyckliga efter pepparkaksmixtret
Resultatet
Jul i Renudden
Tomten!
Ey yo, waddup?!? Happy nyårs därna
Gossedjur 1
Gossedjur 2
Det var allt från mig, ha ett fint 2011!
/EHJ

RSS 2.0