Lulekalas

Tja! Nu ska jag packa litte, för imorgon far vi visst till Luleå.
Jajemen.
Tjyss och kram!

/EHJ


Men det måste finnas nånting under ytan..

Några enstaka gånger har jag gjort misstaget att köpa en tjejtidning. Till exempel Veckorevyn: "Gör dig snyggare, gå ner i vikt, stoppa in silikon i tissarna, bli coolare, var inte dig själv, sminka dig mer och köp dyra kläder så blir du populär!"
OKEJ tänker vi. Så det är så häääär vi ska göra för att må bra. Woho! 13-åriga tjejer måste bete sig som vuxna, man får inte leka fastän man är ett barn.
MÅNGA vet inte vilka dom är längre, man ska spela nåt slags jävla rollspel tydligen. Allt är på låtsas. Man pratar baki ryggen på sina närmaste vänner och vänder sig om och HIPS VIPS älskar man dom mest å gulligullpluttinuttisnuttiii pusspuss!

Å det här gör mig så förbannade jävla less att jag vet fan int vars jag ska ta vägen längre, jag behöv få SLÅSS!!!
Typ.
Eller så kan man läsa Trucking :) en läsvärd och vettig tidning.

/EHJ



när allting bara känns PLATT

Sjuka mängder

SÅ SJUKT JÄVLA GALET! Jävlat OTROLIGT!
Min helg var såååå bra. Fredan var regnig och mysig. Lördagen bestod av kärlekande på PDOL, Promoe som helt klart var kvällens höjdpunkt och Hardcore Superstar, håååårdrock och en jävla massa ös och arjeplogare.
Detta var helt klart en jävligt perfekt och KALASMYSIG HELG!

EHJ tjänn just nu att he tjänns bra bland tjänslorna, tjänn du he? Eller tjänn du Mågge?
Gå med i Facebook-gruppen, håll tjäft eller bli tjär.

Veckan ska bestå av jobb!
Pusskramhejåhå!
/eran egna EHJ


REGNET SLUTAR ALDRIG

Och jag slutar aldrig slö. Jag är förkyld och inget händer. Inget pdol heller, det sög ju. Men imorgon far vi på minisemester och ska bo på hotell, gå på ikea och bara mysa loss. Det bra med att inget göra på fredags-och lördagskvällarna är att man alltid kan se film med sin syster! Puss/ Julia


Åh wihihihi tjihooo snart är det höst, och alla vet ju allt härligt det innebär. ÅH, hösten är det finaste, vackraste. Det är på hösten man är som mest utvilad, man får träffa massor av nya människor, man är så peppad och allt är bara så nytt och härligt. Hihoo, lillnyår enligt mig!

Mysregn!



Idag är det äntligen FREDAG! WHIHIOOOW!

Imorgon blir det PDOL!

/EHJ

LULEÅ

Jag har haft en bra start på min vecka. Söndagen var jag, Elina, Patrik och Ad i Pjesker och badade. Måndag åt vi surströmming, det var mysigt. Sen har jag varit i Luleå resten av veckan och jobbat med Erik . Vi spelade in en ny demo på "Romeo", som inte är Romeo längre. Nu är den något helt annat, men budskapet är kvar. Det är det viktigaste :)

Nu sitter jag hemma och vi har som tänkt dra på semester jag och familjen, men vi vet inte var. Det regnar ju överallt? Jaja, vi åker förmodligen imorgon. Ni får ha det fint!

Slänger in en länk till Eriks Zettervalls nya singel, han släpper även sitt debutalbum snart. Det är bra skit! Låten finns även på iTunes och Spotify för er som gillart ;)
http://www.youtube.com/watch?v=fvsAPwXfglc



/Julia



Seg vecka

Hallåj i stugan!
Jobbar inte i veckan. Oflyt kan man säga!
Men då kan jag skriva lite om helgen..

Fredagen var vi ju som sagt iväg till Skellefteå för Trästock, såg miss Li, pratade med djurens rätt-kille, busade, åkte hem och var nöjd. Miss Li var jävligt bra! Alltså typ, 79 av 80 tummar upp!

Lördagen kom och det blev snabbt kväll.. Så vi åkte iväg i Adams a4 mot Arjeplog och Silveryran. Och jag kan sammanfatta kvällen som: Nej jag kan inte sammanfatta kvällen. Det var för bra. Helt klart sommarens bästa kväll hittills!
Eller kanske den bästa kvällen nånsin, som jag varit med iallafall.. Wow! Alltid härligt att vakna upp en söndag med ett leende på läpparna, liksom hoppa upp ur sängen och springa ner för trappen och kasta sig ut på bron och bara "GOMORRON, IIIIIIIIIIIH!"

Nu går jag bara och väntar in en viss dag som heter fredag..
Och på lördag blir det PDOL med Promoe, Hardcore superstar m.fl. Känns GEMÜTLIGT!


Alldeles nyss kom min mamma upp och jag satte igång Larz-Kristerzlåten som jag la upp i förra inlägget..
Så vi började bugga. Det var kul. Vi skrattade, så här: "hihihihehehe"
Ibland är jag lite för hård mot min mamma, förlåt mamma, det kan inte vara lätt att ha mig som dotter, alltid arg och irriterad.. Min mamma är oftast faktiskt jävligt bra, bara så ni vet.



Nä, nu ska jag ta mig nå maaaaaaaat. Sen spela lite musik, på återseende!

HEJDÅ
/EHJ

Klatchigt



Jag tyck om den här låten!

Nånting har hänt!

/EHJ

Hej

Kul helg har he vare!

Fortfarande in love with the fairytale

Haj. Igår jobbade jag klart för den här veckan, så då firade jag och Patrik det med att göra en kladdkaka med mint på.
Men efter vi hade ätit den låg vi och dega framför tv:n och Supersize vs. Superskinny visades så fick vi kanske lite jävla dåligt samvete så jag tog på mig mina springarskor, svarta wayfarer och Patrik tog sin nya longboard och röda wayfarers, jag sprang och Patrik åkte de 5 kilometrarna in till samhället, upp på Lillberget till Liza. Där blev vi bjudd på mer kladdkaka!
UNDERBART!

Sen sprang jag en liten bit i spöregne. ÄNNU MER UNDERBART

Den här natten drömde jag läskiga drömmar.
Bland annat att Janne (lärarn) var en vampyr och att det rann blod i hydraulledningar i hjullastarna, att det var kistor på släpvagnarna och att det spökade över allt.
I drömmen drömde jag sen att jag och min familj åkte till Gran Canaria, och att min familj glömde mig på gatan.
Sen vaknade jag upp i drömmen och tänkte "fan vad tur att jag inte blev glömd på Gran canaria!", men så fortsatte blod-drömmen med alla spöken och vampyrer igen..

Det var verkligen skönt att vakna upp på riktigt sen!
Och ikväll blir det Trästocks! Imorgon blir det Arjeplog!
Hoppas det blir KUL!
HEJDÅ!

/EHJ

PS.
Bra låt!



DS!

I'm in loooove



Jag såg Allsång på Skansen igår. För första gången såg jag Alexander Rybak live (på tv alltså) och jag säg bara: KAH! Nog blev jag kär nog. Så himla sagolikt fin att det inte går att beskriva ens ♥ 

Dessutom blev jag himla inspirerad! Fiolen har ju legat ett tag, har som inte haft nånting å spela..
MEN NU!




(Google is my friend)

Tack å hej

/EHJ

KILL ME

Bring it on, jag klarar inte ens av att göra två saker på en lista.
Man kommer ju ingenstans i livet, allt går bara runt, runt.


En väldigt mint helg i Pjesker

Fredagen var bara så lugn den kan bli. En bra film, en lillasyster och många skratt.
Lördagen spenderades på sjön, både med syrran, kusin och Hanna Grahn. Sen flyttade jag till nästa båt som kördes av EHJ. Där fick vi nå småabborre, men inget som gick å väga in. Han som vann öringsklassen minns jag it namnet på ens :P

På kvällen var Pjesker on fire. Det var rekordmånga på Aftersea, både gamla och unga. Det var riktigt charmigt faktiskt. Jag sjöng tre låtar tillsammans med metalbandet, som uppskattades. Musiken som spelades under kvällen var typ en jävligt bra val. Jag och Elina gick i brygga och stog på händer, sprang på ängen och himlen var rosa. Hon tappade sin telefon, men den blev snart återfunnen. Vi snurrade runt och fick oss en billig fylla. Det var en kul kväll.

Sen sov Elina över och dagen efter blev inte många timmar lång. Vi bakade cupcakes och såg film i mitt rum. När Elina for hem, så gick jag aldrig ens ut den dagen. Men det var skönt, man måste ha slappardagar ibland.
Och jag är så glad, för till och med Liza kom till Pjesker. Det blir som mer och mer sällan, och det är så jävla tråkigt.

Idag är det måndag, och då steg jag upp jävlat 06.00 för att dra till jobbet, jag åt frukost och gör allt som görs på morgon. Men då skulle jag tydligen inte jobba, utan plugga på teorin som jag har prov på imorrn. Så nu sitt jag här 11.00 istället, och ska äta frukost nr.2

Imorrn far jag till Skellefteå, till Vägverket för att sätta mina kunskaper på prov. Önska mig lycka till! Sen dagen efter det så åker vi till Skellefteå igen, för att se Harry Potter premiären. Men vi har en biljett till övers, nån som känner sig manad? :)

Ha he fint, jag brukar inte skriva såhär mycket. Men det var så länge sen. GLHF med allt säg jag bara /Julja hå


Bara en till grej. Jag har två måsten idag, påminn mig och bli arg på mig om jag inte gör dom!

  • Lära mig mc-teorin
  • Skriva minst en låt



Jennies födelsedagspresent. Honda CFR (om jag minns rätt)!


Och självklart hade jag städat mitt rum när he skulle komma folk...


Elina kvar gladast!


Vi burra ner oss och såg på filmmmmmmmmmmmmm


LIVET

Livet är allt och ingenting. Allt är ingenting, finns någonting? Finns jag? Hur fan funkar en dator, för att inte tala om internet?
Hahhaha, iallfall. Jag köpte en ny tellifån idag, en samsung touch nånting. Rosa var den iallafall, och fin. Med 5 megapixelkamera. Och idag har jag jobbat nio timmar, imorrn ska jag nog också jobba över. Målaren på nyborgs är tydligen seg av sig, så jag måste dit å styra upp ;) Åh, jag är rätt glad antar jag. För när jag tjänar pengar, då kan he fan it bli bättre. Man har ju som inga utgifter heller, bara nöjen. Nåja, nu ska jag iväg en svuäng med cykeln. Pussheeej! /Julia

Madagaskar 2



Skönlåten!

Lite av mig själv

Här kommer några bekännelser eller vad det nu kallas.
Jag hatar skorvar och kryp, jag är precis som min faster. Det kommer kalla kårar på ryggen och jag chöjes då jag ser eller hör nånting som kryper eller flyger nära mig. Jag ganska pedant av mig, men varje gång jag städar så blir jag så förbannat arg. Det är dock en fördel, för då går det att snabbt och effektivt att städa.
Till skillnad från min mamma så gillar jag inte blommor. Om vintrarna SPARAR hon blommor i källaren, hon kan änga timmar åt att vattna och sköta om dem, byta jord och krukor och gulla med dem. Själv blir jag bara irriterad av blommor och har 50% plastblommor i mitt rum varav de levande blommorna består av gröna blad som jag aldrig har vattnat.
Jag tycker att det är roligt att fota, spela fiol, köra grävmaskin och skoter och det godaste jag vet är kladdkaka/muffins. Jag gillar egentligen inte mat så där jättemycket, men palt sitter aldrig fel. Fajitas och tacos är också swainit gott!
Jag tycker om att vara ensam ibland. Då brukar jag sätta igång lite Metallica på kanske en aning för hög volym, koppla in min elfiol till förstärkarn och bara ROCKA LOSS! Jag brukar även sjunga ganska högt, och då är det tur det är en lång bit till mina "grannar".
Jag är tankspridd och sprallig av mig.
Jag har lätt för att skratta. Om jag blir chockad så kan jag börja skratt-gråta och bli i ett helt förvirrat tillstånd.

Jag älskar musik (av alla slag), mina vänner, min klass, min ipod, min familj, hela tjocka släkten och mina fioler.

Nu undrar ni säkert varför jag skrev det här här. Jag vet dock inte varför, det var väl nån sån där impuls från hjärnan.



Egot EHJ

Svennebanansprattlarn på Kreta

Jag kom å tänka på en kväll på Kreta då vi var ute på ett ställe. Jag hade tidigare bett att Martin skulle fixa Promoe - Svennebanan, och snäll som han var så hade han ju gjort det.
Så jag gick till dj:n och önskade den, och sen ställde vi oss mitt på dansgolvet och bara SPRATTLA! Jag märkte hur vissa slutade dansa och liksom stannade upp och tittade som om dom sett nåt väldigt konstigt.
Efter låten var slut satte vi oss ner runt ett bord och jag minns så väl hur en nordisk man ~35 år kom fram till mig och sa: "NICE DANCE" med ett ironiskt leende och tummen upp. Jag kände hur he hetta till för mig, men jag sa bara "THANKS" och försökte låtsas att jag trodde att han menade allvar.
Innerst inne tänkte jag: Förbannade jävel, bara för att inte han vågar dansa fult och okontrollerat..
Jag försökte dock förtränga den ironiska mannen och glädjas av trevliga greker.

Någon dag senare var det dags att åka till flygplatsen med charterbussen, och vem tror ni är den första jag ser när jag kliver in i den kokande bussen om inte den ironiska mannen? Haha, där satt han med sin familj och såg ut att skämmas en
aning. Då var det härligt att få le lite ironiskt mot honom. Hehehehehehehehe


Do you know what's worth fighting for?



Så jävla fin, får gåshud!

/EHJ

Hemma igen

Alltså jag har haft det helt swainit bra. Jag lärt mig var jag ska gå då jag ska med röda tunnelbanelinjen, lärt mig åka pendeltåg mot Haninge, bott i Skärholmen, varit med Robin, varit på bbq-party i Sköndal, varit på 2-årskalas i Bålsta, umgåtts med släkten och alla små kusiner och kusinbarn, varit på babysim, simmat i en pool, simmat i Haninge, ätit jordgubbar på en brygga med Basse på en sjö i Haninge, åkt pendeltåg till Haninge och varit förvirrad på centralstationen (DEN ÄR OÄNDLIG, särskilt om man bor i skogen och heter Elina), ätit förjävligt god glass i Gamla stan och köpt dyrt shampo.

Man hinner göra ganska mycket då man är på besök i huvudstaden i sex dagar!

                 

auf wiedersehen!
EHJ

RSS 2.0